Ben para vermeye değer olduğunu düşünüyorum ama gereksiz olduğunu düşünenler de var. Bir çok site zararlı yazılımlarla dolu, zararlı yazılımlar olmasa bile reklamlarla insanı sıkıyor. Netflix'le çok rahat dizi ve film izleyebiliyoruz bence. Bu konuda sizin fikriniz ne?
İnternet & Teknoloji konusunda 323 cevap paylaştı.
Yani netflix iyi ve parasini hakeden birsey tabiki.. ama bizim memlekette korsan olayi bjtmez kolay kolay.. enayi gibi para mi vercem a... k... Kafasi oldugu icin. Ha ama bunlarin urattigi biseyi onlarin yan dukkaninda bedavaya satip islerini koruklesek kaplan kesilirler delikanlilik krali olurlar :d
filmler ve diziler netflixe internetten çok daha erken düşüyor. Daha kaliteli izleme imkanı sunuyor. Reklam yok.
Siteden izlersin filim ortasın filmin bozuk olduğunu farkedersin yarım kalır. Siteden izlersin filmin ortasında altyazısı bozulur / dublajı bozulur keyfin kaçar. Siteden izlersin gereksiz reklamlara maruz kalırsın keyfin kaçar. Bir film izleyeceksin diye 2 saat kaliteli site ararsın zamanını harcarsın.
Netflix öyle değil. girersin açarsın rahat rahat izlersin.
İnternet & Teknoloji konusunda 302 cevap paylaştı.
Güzel. 1 ay deneme ve 1 ay da normal üyelik aldım. (İptal gününü kaçırdığım için fazladan ödeme yaptım) İçerikleri biraz az. Yani türkiyeye sunulan içerikten bahsediyorum. Kendi dizi ve filmlerinden bir kaç tane izledim. Konuları ilgimi çekmedi pek. İleride düşünürüm abone olmayı fakat şu an gerek görmedim. Vaktim de yok.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
tv izliyo olsam alırdım da izlemiyorum yani , internetten indirip izliyorum . bu yüzden siz almaya devam edin ki bana da indirmek için bilim kurgu dizisi çıksın :D
Valla hiç tv izlemiyorum ama netflix aşırı rahat cidden. 1 ayı geçti alalı, internette düzgün site arama derdi yok, indirmek için link aramak yok, reklam bitsin diye beklemek yok. Baya rahat geldi 😂
işte alırsam bana televizyona bağlar ya da pc ye de oluyosa pc ye bağlar :D dur dur devam et muhabbeti yoktur , varsa da yarın kaldığın yerde izle mevzusu yoktur :D yoksa para sıkıntı değil , olsun olsun da aylık 100 tl olsun bişe değil , bilim kurgu dizilerine değer ama dediğim gibi beni kitler ya tv ye ya da pc ye . hiç bişe yapmazsa bile gün beklettirir :D L an perşembe gelse de grimm in yeni bölümünü izlesem falan :D hiç gerek yok . sana mutluluklar keyfini çıkar . iyi geceler