Ve genellikle ne tür hediye geliyor?
Ben perşembe günleri yapiyordum. Hep sınırsız dk verdi. Arkadaşlara hep Internet veriyo. Bir arkadaşım da her gün için aynı hediye varmış dedi. misal: perşembe dk, Sali SMS , cumaint cuma Internet vb.
Ben perşembe günleri yapiyordum. Hep sınırsız dk verdi. Arkadaşlara hep Internet veriyo. Bir arkadaşım da her gün için aynı hediye varmış dedi. misal: perşembe dk, Sali SMS , cumaint cuma Internet vb.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genelde internet veriyor
Hangi gün yapıyorsun peki?
Hangi gün yaptığımı hatırlamıyorum açıkcası, değişiyor
Perşembe günü yapma da hangi gün yaptığının önemi yok 😊 çünkü bana hep sınırsız dk verdi. Pazar günü yapacam
Öyle genelleme oldugunu sanmıyorum. Ama hediyelerden en iyisi internet
Elbette. Herkese İnternet lazım. Dk ve Sms fazlasıyla var zaten. Oysa ki her şey Internet oldu.
Evet malesef internete bağımlı olduk
Bilinçli kullanınca güzel şey gerçekten
Evet orası dogru tabi internet güzel
Bana çok lazım valla. 15 GB internetim var. 20 günde ,12 GB harcamisim. Film falan izlemeyince vakit geçmiyor. Dk SMS de var ama bu saatte konuşacak kimse yok
Hmm baya harcamışsın ozellikle film hem interneti hem sarjı bitiriyor
Şarj konusunda sıkıntı yok da internet konusunda var. Gece en iyi giden şey film izlemek. Kaç gündür bir kitap okumayı düşünüyorum işe gelirken unutuyorum hep sabaha karşı uyku bastırıyor. İnternetim olsa film izleyeceğim
Evet gece film izlemek çok güzel aslında tv de bazen guzel filmler oluyor ama su an var mı bilmiyorum. Kitap daha cok uyku getiriyor bu saatlerde yatmadan önce okuyunca güzel oluyor
TV yok maalesef 😊 sadece telefon ve internet. İnternet de yetmeyince oyun falan oynuyorum o da biktiriyor
Oyunlar sıkıcı oluyor genelde ama bilgi yarışması olan uygulamalar var onlar biraz daha iyi hem birseyler ogreniyorsun guzel oluyor
Satranç falan vardı. Ayrıca çoğu Internet gerektiriyor. Otur şeyleri severim ama gündüz hiç vaktim yok araştırmaya kalksam. Laptopum vardı bitane. Kardeşime yenisini alınca eskisi benim oldu. Onu da bugün arkadaşıma bıraktım. Format attircam. Film falan yukleyiver dedim. Bı sure öyle deniyecem
En iyisi leptoptan film izle ama filmi indirirken dikkat edin bilgisayara virüs bulasmasın
Teknoloji ile aram iyi değildir. Flastan izlerim. Çünkü Internet yok işyerinde. Arada telefondan izlerim tabi. Tavsiyeni dikkate alacağım
Evet indirdikten sonra filmi izlerseniz internete de gerek kalmaz. Ama indirirken güvenilir yerlerden indirmek lazım
Anladım. Günde 3 film izleyebiliyorum en fazla. Biraz da burada takılıyorum. Bir de kitap okursan hemen ssabah olur
Evet kesin yeter hatta 3 film fazla bile
Can sıkıntısından 3 tane izlediğim oluyo valla
İyiymiş yine bir film yaklasık 2 saat sürer zaten
Aynen öyle 1.45 falan sürüyor
Faturasız olduğum için sil süpür kullanamıyorum.
Faturasızda sil süpür yok mu yani? Peki tarifenin nedir kontörlu olandan
Tarife de yok, çift hatlı tel, asıl Vodafone idare ediyoruz.