Merhaba arkadaşlar. Bu soruyu sormamın sebebi annem. Annem o kadar saçma davranıyor ki. Tek bir arkadaşım var o aynı zamanda 3 senelik erkek arkadaşım. Ondan başka görüştüğüm bir tek kişi yok. Okulda kimsenin sohbet etmediği biriyim. Fakat annem erkek arkadaşımla görüşmemi yasakladı. Ayrılmadım ama şimdide telefon dökümanı falan bir şeyler saçmalıyor. Blöf yapıyo diyemem çünkü bana değil başka birine söylemiş. Benim yaşımdayken aynı şeyi yapmış babamla ve şu an evliler hatta benim yaşımda evlenmişler. Bu neden ona bu kadar saçma geliyor bilmiyorum ama bu kez yakalanıp yalnız kalmak istemiyorum. Türk Telekom döküman silme veya Türk Telekom en çok konuştuklarım silme nasıl yapılır?Türk Telekom doküman silme
Telefon dökümanı silme Türk Telekom'da nasıl yapılır?
Arama dökümanları müşterinin isteğine bağlı olarak 6 ay geçmişe dönük olacak şekilde çıkarılabilir ama arama dökümü silme Türk Telekom’da veya başka bir operatörde yapılamayacak bir işlemdir. Arama dökümü bir nevi kanıt niteliği taşır ve sizin kimle, ne zaman konuştuğunuz buradan ortaya çıkar fakat arama dökümü size özeldir, başka birisi dilediği gibi sizin arama geçmişinizi görüntüleyemez ancak internet bankacılık şifrenizi bilirse görüntüleyebilir.
telefon dökümanı silme türk telekom
Türk Telekom online işlemler arama geçmişi silme gibi bir durum da söz konusu değildir.
Türk Telekom arama geçmişi nasıl çıkarılır?
Yukarıda bahsettiğim gibi silmek mümkün değildir fakat görüntüleyebilir veya çıktısını alabilirsiniz. Tabii bu da belli bir döneme kadar yapılabiliyor. Şu an bu süre bildiğim kadarıyla 6 ay kadar. Bu süre operatöre ve hattınızın faturalı, faturasız olmasına göre değişiklik gösterebilir.
Türk Telekom arama dökümanını sadece görüntülemek için;
İnternet bankacılığından fatura işlemleri bölümüne girin ve kullanım detayları kısmından hangi tarihler arasını görüntülemek istediğinizi seçin.
Mobil bankacılık üzerinden de internet bankacılığındaki adımları izleyerek kullanım detaylarınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Telefon bankacılığı için 444 1 444 numarasını arayın ve arama dökümanı istediğinizi söyleyin, kayıtlı olan mailinize yönlendirme yapacaklardır.
İnternet bankacılığı üzerinden nasıl görüntüleme yapabileceğin konusunda yardımcı olabilecek bir video bırakıyorum.
En İyi Cevaplar