Bilgisayarda ekran kararması sorunu lütfen pc den anlayanlar cevaplasın?

daha öncede burada sormuştum pc acma tusuna bastıgımda normal acılıs sesı gelıyor fakat ekran acılmıyor kara kalıyor acma tusuna basıp kapatıyorum fişten cekyorum buda tabı zarar ama mecbur yapıyorum ve bu sefer acısımda acılıyor.Bugün tamir için götürdüm orada ilk denemesınde acılmadı sonra kendı bılgısayarına bagladı sanırım bu sefer acıldı bı kaç kez denedı acıldı dedıkı ekran sorunu var sordurayım ama bulunamayabılır.Az önce aldım ekran bulamamıs bıraz büyügü varmış zaten olsada 250 falanmıs.. kablo oksitlenmiş ve bios pilini değişmiş 20 almıs.Demiş bu şekilde kullansın ama ılk denememde yıne yaptı bunu ve mecbur yıne fişi çektim.

Şimdi ne yapmalıyım bu şekılde fiş cektıkce baska seylerıde zarar görmüyormu başka yere yıne götürsem mi.
Güncellemeler
+1 yıl
bios pılını değişirken bılgsyrn neresını acması gerekıyor üst tarafta kapagın kapatıldı yerlerde catlaklar gördüm şimdi bu bunu nasıl actı ya
Güncellemeler
+1 yıl
yetkılı servısten sadece garantı oluncamı faydalanabılırım yanı süresı dolmus olsada yaptıramazmıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Advanced SystemCare bu program bende yüklüydü onuda silmiş neden sildi sizce mantıklı bı acıklaması olabılır mi?
Bilgisayarda ekran kararması sorunu lütfen pc den anlayanlar cevaplasın?