Arkadaşlar pek anlamıyorum dizüstü bilgisayardan... ders çalışmak icin pdf dosyalarını kaldırabilecek uygun fiyatlı dizüstü bilgisayar arıyorum... limit 1.300 TL daha düşük fiyata varsa o da olur. Zaten oyun oynamak falan icin almıyorum ders çalışmak, youtube den konu anlatımlı video izlemek için almak istiyorum. Öneriler var mi acaba?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Celeron işlemci olanlar var ama biraz daha iyi olması için I3 işlemcili daha iyi HP öneririm
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Celeron işlemci çok yavaş diyorlar i3 işlemci hızlıymış.. HOMETECH HT C14M buldum fakat işlemcisi Celeron tabi emin olamadım. HP bir bakarım :)
- +1 yıl
Hometech Tablet kategorisinde onu alma HP Lenovo olabilir ama I3 olması için ikinci el olur anca
- Soran+1 yıl
Evet onların fiyatları biraz yüksek peki ya ACER S1003 ATOM nasıl? Islemcisi Intel Atom... ilk kez duydum :)
- +1 yıl
Atom işlemci 2009 dan beri var genelde 10.1" küçük Netbooklarda vardı düşük performans uygun ürün Exper Style M81P onda ATOM vardı vasattı biraz İkinci el alabilirsen I3 hatta I5 bile bulabilirsin 4. Nesil olsun en az
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim, dediginiz gibi yapacağım ama tabi araştırma yapmam gerekecek iyi bir ürün almam icin :)
- +1 yıl
Sıfırda kararlıysan www.hepsiburada.com/hp-15-ra012nt-intel-celeron-n3060-4gb-500gb-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-3fy63ea-p-HBV00000CYSC1 buna bakbi büyük ekran hemde işletim sistemi yok yükletebilirsin
En İyi Cevaplar
Öncelikle video ve pdf ise tablet alman daha mantıklı olur.
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet elimde tablet var ama ekran parlaklığı zayıf gibi ve yazıları büyütmek zorunda kalıyorum çünkü kitapların pdf dosyası çünkü
- Soran+1 yıl
Ikinci ele güvenmiyorum almam gibi, şans meselesi çünkü bir bakarsın tertemiz laptop'u çok uygun fiyata alırsın bir bakarsın en kötüsünü en pahalıya alırsın... biraz teknolojik ürünler konusunda özürlüyümdürde :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
İkinci el bile işini görür. Dördüncü nesil i5 işlemcili bir pc olur. Max 400 TL civarında.
10 Yorumla ks ye giremeyen
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Komik. 😇
- Soran+1 yıl
Ks'de takılmıyorum ben zaten.. fikir almak için girdim siteye. Ama mantıklı tabi 😉
- Soran+1 yıl
5 yıldır burayı biliyorum ben.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar