Dakikada bir canlı yayın yapan mi, hayatını sürekli paylaşan mi, sürekli oyun daveti atan mı, yoksa yaptığı etkileşimde karşılık bekleyen mi? Haydi bakalım...

Her şeyi eleştiren.
Hiçbir şeyden memnun olmayan.
Sürekli şikayet eden.
Herşeyi paylaşanlar komik olduklarını zannedip şaklabanlık yapanlar
Canlı yayın yapanlar. Ellam bıktım bunların salak suluk bildirimlerinden 🤮
öldürüyor beni, öldürüyor o canlı yayın bildirimleri
Beni de ya 🤮
Işin kötü tarafı genelde amcalar ve dayılar canlı yayın yapıyor 😂
Yaa bende tam terrsi. Benden genç olanlar yapıyo. Ama öyle ergence ki inanamazsın 🤦🏼♀️
Hadi dur tahmin edeyim, araba sürerken hız göstergesi mi açıyorlar 😂😂
Eveeeet. Bir de cafelerde falan oturup canlı müziği dinletiyorlar 🤮
Hiçbirini sevmiyorum
Cevap
66Cevap
Her halti paylasana. Misal gunaydin mesaji sonra sabah kahvaltisini paylasir, ogle yemegi , cocuklari okula götürme faslı , cocuklari okuldan alma faslı, aksam yemeği , kocasiyla resim atar sonra yine çocuklari yatirir. Ha en sonundada iyi geceler emojisi. Var cevremde bir bak kisi
Sürekli yemek masası "yemekler ile" poz verip, herkes sanki aç gibi resim paylaşanlar 😂 gezerken falan paylaş tamam ama sürekli"daha sağlıklı olmak için bugün yoğurt yiyorum" "mangal keyfi" "x kişilerle kahvaltı" 😄
Yapmayın ! Yapmayın ! Lütfeeeenn ☺
Hergün mutlaka canlı yayın yapmak zorundayım, yapmasam öldü sanıyorlar, sürekli napıyosuunn, nasılsıınn mesajları atanlara cewap yazmaya üşendiğim için, her yaptığımı paylaşırım.. facemi 2 yıldır kapattım, sırf bu oyun istekleri için.. iyiki insta var
ben kullanmıyorum ama genelde ota boka yedıgını ıctıgını ne varsa gorgusuz gıbı sosyal medyaya atan ınsan ırkı ( : sankı hayatında ılk defa yemek görmüş ılk defa kıyafet görmüş herseyın ılkını yasıyor gıbı mahremıne varana kadar sosyal medyada paylaşım yapanlar gerek yok bıraz özel hayatı olmalı ınsanın azcık minnacık ( :
Saat başı canlı yayın yapan kızlar bana soru sor diye diye bitiremediği o halleri abi o nedir ya ben bıktım görmekten onlar sormaktan canlı yapmaktan bikmadilar sınırsız yani 😊 bıraktığın acı yüreğimde diyor resim basıyor dikkat çekici bu ne manyaklıktır anlamış değilim
yeni evlenip kocişim diye fotolar atanlar
bir gün içinde bir sürü foto atıp hepsini beğenmeyince trip yapanlar.
Sırf evleniyrm diye sayfa açıp çeyiz evini düzmek vs pahalı yerlerden alıp paylaşmak ve bu nu daha çok kapalı olanlar yapıyor.
Sevgilisine vs destan gibi sen şöylesin böylesin yazıp yayınlayanlar ( onu özelinizde yazın yahu bize ne )
iyilik meleği gibi görünmeye çalışan kişilerin aslında nasıl kişilikte olduğunu bildiğiniz o an ve sanki kendi düşüncesi, kendi görüşüymüş gibi davranan ama aslında bir koyun sürüsünün mensubu olan kişiler yok mu? Tam olarak bu samimiyetsiz kişilere tilt oluyorum.
yiyip ictigi her seyi paylaşan
kendini aristotales sanıp günde 58483 kere özlü söz paylaşan
yayınını kimse izlemedigi halde kendini çok umursadigimizi düşünüp her dk canlı yayın yapan
bunlar uzar gider djsjdjs ondan insta falan kullanmiyorum :dd
Allahtan evlenmis kocisimle gezmelerdeyiz gece kahvemiz😝😝😝 ve arabada ikide bir yolu cekmeleri artik gercekten baydı kiskandyorz sanyolar ama bıktık yani helede su yeni gelinler öff koca parasyla hava resmen gece gece yine sinir oldum bak 😂😂😂
Cinsellik üzerinden prim yapan kadinlar... Statuye takintili tipler... Her kadına yazan abazingo kabile mensupları... Nedensiz engel atanlar... Homofobikler falan filan gider böyle
Çok var irrite olduğum tipler.
Canli yayin yapanlar kendilerini starmi saniyor? Bize ne onlarin b oktan hayatndan... birde her b o ku paylasan var kahve iciyorum pide yiyorum geziyorum surdayim burdayim birde hastanede foto cekip atanlar nefret ediyorum. Birde evli kadinlar var kocam kocamla yemek falan... hic bitmiyor yaa
Her giydiği kıyafeti reklam yapanlar, yediği yemekleri atanlar, spor salonunda artistlik yapıp maritfetmiş gibi atanlara gıcık oluyorum.
Düzgün bir üslupla yanlış olan bir davranışı kendince iyileştirerek zorla söylediklerinin doğru ve mantıklı olduğunu kabul ettirmeye çalışan kibar feyzolar.
Kız akşama kadar 100 tane story atıyor ben merak etmiyorum senin akşama kadar 10 15 mekanda ne yediğini veya kızlarla muhabbetini nargile dumanını sanırsın dünya etrafında dönüyor
Biraz anlamlı, biraz anlamsız bu parçayı paylaşmak istedim..
17-24 arası layker nesil. ilgi (takip) ve layk için beynini boşaltmış , gelişime ve öğrenmeye kapalı , duygu nedir bilmeyen boş kitle. Çomarlarin bı tık daha fazla sevimsiz ve tehlikelisi bunlar
Boş şeyler için canlı yayın yapan, canlı yayını ayna gibi kullanıp yayındayken boş boş kendine bakan, sürekli söz paylaşan, sürekli story paylaşan, yediği yemeği zoomlu bir şeklde story atan vs vs.
Artı olrakda sürekli sevgilisiyle şımarık şımarık story resim atan olmayanların gözüne sokan görmemişlerde var. Onlarıda sevmiyorum.
Din üzerinden prim yapıp kendini dindar gösterenler. İkincisi; alttan alttan baskalarına atar gider yapanlar. Üçüncüsüde hava icin her erkeklerle muhattap olan onlarla resim atan kızlar
toplu mesajlar 😄
delinin biri kuyuya tas atiyor seneler geciyor hala ayni sey su an olmus gibi paylasiyorlar baslikta" bunu gonderin herkes bilgilensin" zincirleme 😠
Abi direkt kızlar. Onlar da şu kızlar. Instagram da fotoğraf paylaşmak için giyinip süslenip makyaj yapan kızlar.
Herkesle yaris yapip milletle ayni olup milletin gittigi yerlerde kendisini etikletmek icin biryerini yirtan
Kendini pazarlamalar. Resim “paylaşmalar”, beğeni alma yarışı. Beğenilme arzusu. Ego gösteri sahnesi.
100-500 arası takipcisi olup sanki 2 milyon takipcisi var gibi paylasım yapanlar. Örnegin; arkadaslar kullandığım ruju cok sordunuz.. gibi
aynen :D
burcun ne ya senin :D
Sürekli aynı mekana gidip aynı görseli paylaşan ve birşeyi diğer insanların zorla gözüne sokmaya çalışan tipler
Klavye delikanlıları. Küfür etmek adamlık olsaydı siz kral olurdunuz. Ama ne yazikki adamlık değil ve siz eziksiniz
Yediği yemeği çekip internete koyan tiplerden nefret ediyorum. Bulan var bulamayan var be egoların efendisi..
Uykudan yeni uyanmış ama makyajlı uyanmış nasıl oluyorsa
Yediğini içtiğini paylaşan
Serumlu kol pozu veren
Sevgilim ve eşim var diye hava atan tipler daha sayarimda sinirim bozuluyor
Kendini belli etmeye çalışıp sırf dikkatleri üzerine çekebilmek için güzel olmayıp ego taslayan. Göğsünü gösterip üzerine emoji koyanlar...
Benn harikayım edalarında olan tipler. Hayır yani gerçekte kim bilir ne ama görünmez olmuş ya, kafasına göre atıp tutuyor çoğu
İnstagramda yeni kocasıyla/nilanlısıyla/sevgilisiyle 7/24 yaptıklarını story olarak paylaşanlar. İllallah derdirtiyorlar.
Özel hayatını tamamen özellikten çıkartanlara gıcık oluyorum. Hele de yemek paylaşanlar tam kavga etmelik
Fenomenler gördüğüm kadarıyla fenomen olacak hiçbir özellik yok çoğunuz da ne yaparak fenomen oldunuz acaba?
Hepsinden nefret ediyorum o yızden sosyal medya kullanmıyorum
Helal olsun ya
şu an sosyal medya kullanıyorsun.
@ziyadesiyle benmi?
Hic bir sosyalmedyam yok kullanmadim kullanmayacagimda
Tebrikler
Sürekli ilgi çekme ihtiyacı duyan ve sağa sola laf sokan tipler.
Profil fotografima takmis bir kitle var durmadan kaldir diyorlar onlar1
Sürekli hayatını ve yediği şeyleri paylaşan tiplere ayar oluyorum
ünlülere deli gibi tapanlar, adına sayfa açan fanlar
Kendini olduğundan farklı gösteren, yaptığı ya da yapmadan yaptı gibi kendini etiketleyip sosyal görünen tipler.
Sürekli kendini acındırıp serumla fotoğraf paylaşanlar
Kendini zengin, entelektüel gösteren, gereksiz duyar kasan, egolu, özenti tiplerden nefret ediyorum.
İnsta da 7/24 hikaye paylaşanlar yüzünden gına geldi kullanmıyorum o yüzden..
Ha bire saçma sapan resim paylaşanlar gıcık oluyorum
Her yaptığını paylaşan, dijital ortamda sevgi pıtıcığı olan.
Sevgilisi olanların sürekli canımlı cicimli paylaşımları insan az kıskanır
Her dakika son foto beğeni ve yorum diye mesaj atanlar
Surekli canli yayin yapip kendini dunyanin en guzeli/yakisiklisi sanan tipler 😑😓
tabii ki olduğundan farklı görünmek için her şeyi yapan tipler.
Canli yayin acip ne yapacaginı bilmeyen g. z insanlar.
Espiriden anlamayan ukala ve hic bir b. k bilmedigi halde herseyi bilenler
Diaarda bir halta yaramayan sosyal medyada kuruntu olan tipler
Sevimsiz çocuğunun fotosunu günde 4 posta paylaşan tipler
Sürekli saçma şeyler paylaşan veyahut canlı yayın yapan.
Oyun isteği atandan zarar gelmez :P
Kamera karşısında yapmacık mimik, tavır bakış, ses vs. Sahip olam tipler
Beş kuruş parası olmayan, ama zengin gözükmeye çalışan insancıklar
Önyargılı, bilip bilmeden konuşan, her yoruma atlayan...
Ayy hepsi hepsi bir de saçma sapan çekilişler için etiket yapanlar🙄
Yediğini ictigini koyanlar
Bir de aşk sozcuklerı yazıp fotograf atanlar😂
Kimisinin hayatını sosyal medyadan cok rahat öğrenebiliyoruz. Her şeyi paylasiyorlar 😂
Dikkat çekmek için herşeyi yapan istediği ilgiyi göremeyince terbiyesizleşen tiplere gıcık oluyorum.
işte bazı erkek tiplerinin genel bir tanımı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar