Enesin ilk takipçilerindenim emek verip çok çalıştı şahidim reynmen piyasaya bir anda cıktı yalakalıklarla meşhur oldu onun bunun yanında videoda olarak takipçi topladı emeğe saygı oyüzden emekçi enes batur
Ben enesten daha çok reynmenin samimiyetine inanıyorum enesle İstanbul etiler de karşılaştık geçen enes diye sarıldım ama hiç bir şekilde samimi davranmadı 😏 ama reyn öyle değil ❤
İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı.
İkisini de gram sevmem ama Enes’in hakkını yememek lazım. Çocuk çok disiplinli bir şekilde düzenli olarak video atıyor. Bu büyük bir emek ve sabır.. Diğerinde bu yok
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Reynmen egoist ve yapmacık biri. Ama enes kavgalarında bile karşı taraf anlamıyorsa , ben haksızım deyim özür dileyebilecek kadar iyi terbiyeli ahlaklı bir çocuk.
Enes video atmak için atıyor, Rey ise daha kaliteli içerikler için zaman harcıyor. Sonuç olarak gene en başarılı isim Enes gibi ama benim favorim Orkun :D
Boş iki insanın bu ülkede bu kadar seviye atlaması çok ilginç gerçekten... ürettikleri bir şey yok katkı yok yazık ülkenin geldiği duruma bak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Basari olcutunun ne olduguna gore degisir bu sorunun cevabi. Eger daha fazla abone ise enes batur eger daha cok takipci ise reyn. Daha cok izlenme ise enes daha farkli icerik ise reyn
En İyi Cevaplar