Aile & Toplum Esenyurt vs Esenler? Swainf Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha pis bir yer Esenyurt Esenler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Esenyurt vs Esenler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Liyaa67 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% 1 yıl Esenyurt daha kötü ama esenlerde keko eksik olmaz 0 5 Yorumla Swainf 1 yıl Esenyurtu tercih ederim Esenler fıss Yorumla Liyaa67 1 yıl Esenyurta iş çok ama manyak insan çok bir sürü olay oluyor Yorumla Swainf 1 yıl Benim en sevdigim yer Silivri valla bide Buyukcekmece bide Bakırkoyu biraz seviyom o kadar Yorumla Liyaa67 1 yıl Olabilir Yorumla Swainf 1 yıl Ama Esenyurt Esenlerden daha guzel bence Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birbirinden kötü 0 6 Yorumla Caqdas 1 yıl @berilmutsuzolanhanii hiçbir yer Esenyurt gibi değil Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Neden Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Bizi Avrupa yakasında değiliz diye İstanbullu saymıyonuz alın size Avrupa Yorumla Caqdas 1 yıl Ben bir kere ordayım ve günlük yaşanan olayları görsen burası neresi dersin. Aklına gelebilecek her şey var Yorumla Swainf 1 yıl @Caqdas Silivri hepsinden guzel mesela huzur dolu Yorumla Caqdas 1 yıl Biliyorum orayı @Swainf çok gittim. Çorlu da çok güzel Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Esenyurt 0 1 Yorumla Swainf 1 yıl Esenyurt daha guzel Esenlerden bence Yorumla
AgentMan Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Oralar neresi lan 0 2 Yorumla Swainf 1 yıl İstanbul'da bilmiyon mu Yorumla AgentMan 1 yıl Yoo bilmiyorum oysa İstanbul'da oturuyorum lan ilginc valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Esenyurt daha kötü ama esenlerde keko eksik olmaz
Esenyurtu tercih ederim Esenler fıss
Esenyurta iş çok ama manyak insan çok bir sürü olay oluyor
Benim en sevdigim yer Silivri valla bide Buyukcekmece bide Bakırkoyu biraz seviyom o kadar
Olabilir
Ama Esenyurt Esenlerden daha guzel bence
Esenyurt aşırı kötü
Birbirinden kötü
@berilmutsuzolanhanii hiçbir yer Esenyurt gibi değil
Neden
Bizi Avrupa yakasında değiliz diye İstanbullu saymıyonuz alın size Avrupa
Ben bir kere ordayım ve günlük yaşanan olayları görsen burası neresi dersin. Aklına gelebilecek her şey var
@Caqdas Silivri hepsinden guzel mesela huzur dolu
Biliyorum orayı @Swainf çok gittim. Çorlu da çok güzel
Esenyurt
Esenyurt daha guzel Esenlerden bence
Oralar neresi lan
İstanbul'da bilmiyon mu
Yoo bilmiyorum oysa İstanbul'da oturuyorum lan ilginc valla