Arkadaşlar telefon alacağım fakat daha ne alacağıma bile karar veremedim. Lütfen yardımcı olun, önerilerinizi bekliyorum.
Dokunmatik telefon almayı düşünüyorum, kullanışlı mıdır?
Dokunmatik telefon almayı düşünüyorum, kullanışlı mıdır?
Dokunmaktik telefonları ikiye ayırmalısın; oyuncaklar ve bilgisayarlar şeklinde. Oyuncak dediklerim aslında biraz de kendini belli eder; telefonun yönetimi sende değildir; pilini görmek bir yana, tozunu açmak için kabına bile dokunamazsın. ama nedir artısı? çok sakar değilsen kolay kolay bozamazsın. Bilgisayarlar olarak belirttiklerim; daha çok, işin ayrıntısına girmeyi sevenlerin kullandığı bir çözüm. Burada başı HTC çekiyor mesela; android işletim sistemi kullanır birçok modeli.
Blackberry; iş kullanıcısının prangasıdır bence. 7/24 e-postalara cevap versin ve saire diye. Özel kullanım için ise sms delisi değilsen çok ama çok saçma bir telefon seçimi olacaktır.
Önemli bir soru da bütçe...
Nokia, şu an fiyat/performans açısından iyi ama işletim sistemi, öldürmek üzere oldukları Symbian. Önümüzdeki seneye kalmaz, Windows Mobile modelleri piyasaya çıkar; onları bekle.
Bütçenin ne kadar olduğunu söylememişsin ama bütçene uygun ise HTC Desire al. Androit işletim sisteminden vazgeçme.
HD'sini öneremem çünkü görüntülü görüşme yok ve bataryası 24 saat bile zor gidiyor ama sadece Desire diye adlandırılan modelini tavsiye edebilirim. Ben HTC Desire kullanıyorum. Telefonu sürekli kurcalama dönemi bitince bataryası 3 güne kadar yetiyor.
Dokunmatik ekranı en mükemmel olan telefon diyebilirim...
Duydum onu. İşlemcisi çift çekirdekli imiş sanırım. İncelemedim ama ben de duydum methini :))
Rica ederim.
En hassas dokunmatik ekranın Apple' ın olduguna inanıyorum.
iPhone diyorum. :)
Pişman olursan hemen ve neredeyse aldığın fiyata elden çıkarabilirsin ayrıca.
Samsung alma da... beni de, aynı zamanlarda alan tanıdığım birkaç kişiyi de çıkardığı sorunlarla ifrit etti. ne hayallerle almıştım oysa ben o telefonu!
Cevap
9Cevap
sana tavsiyem nokia n8 olur fiyatı şuan 900 küsür bişi , tam bir bilgisayar donanımına sahip aynı anda bir çok işlem yapabilirisn , 12mp kameraya sahip video çekerken hd fakar fotoğraf çekerken hd değil , çok kullanıslı sade ve kaba olmayan bir telefon
dokunmatik telefonlarin iki sorunu var, sakarsan benim gibi dusurup halledebilirsin kolayca, ya da cok terlemissen, resmen dokunmaya calisirken komik hale dusuyorsun asla algilamiyor :D gelen arama olup hic bir sekilde telefonun dokunmami algilamadigini bilirim terli ellerim diye, 5 dk cebbelesip calma sesinden herkesin dikkatini cekmistim
Dokunmatiklerin şarjı kullanıldığı zaman 1 günden fazla gitmiyor bildiğim kadarıyla , çabuk bozulduğunuda duydum. dokunmatikmi istiyorsunki acaba , tuşlu daha kullanışlı diye düşünüyorum.Özellikle mesaj felan yazıyorsan
Blackberry Bold 9700 - Nokia Xpressmusic 5200 - Iphone 4 - Iphone 3gs - Nokia e71-e72-e63 bildigim en kullanışlı telefonlar tavsiye ederim
iPhone al ne alırsan al:D ben samsung aldım pişman oldum... gelecek ay değiştirecem...:)
bence fazla para harcama en fazla 250 TL kadar bir bütçe ayır. gerçekten değmez o da sana 3 sene falan yeter.
7610 al ilk cıktıgında altım 900 küsüre hala kullanıyorum satıyımmı sana 250 ye ? :D
Dokunmatik ben sevmiyorum, tavsiye etmem
Nokia 6700 Slide kullanıyorum.. Memnunum,tavsiye ederim :)
black berry alabiliyorsan al kurtul bitsin bu çile
Eğer maddi durumun müsaitse tabiki iphone 4...
dokunmatik alma.nokia e72 al pişman olmazsın
bencedee e72 çok güzel bi arkadaşımda var. çokta kullanışlı.tek problemi hafıza sorunu var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar