Telefon almayı düşünüyorum, ne söylersiniz?
Samsung s24 fe
Samsung s23 fe
Xiaomi redmi m13 t pro
Xiaomi redmi note 11
Samsung galaxy s24 ultra
Xiaomi redmi k40
İphone
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
S24 ultra ya gücün yetiyorsa Kesinlikle Galaxy S24 ultra öneririm ben De Galaxy S23 Fe Sahibiyim bu cihazı da tavsiye ederim
şu an ki kullandığın telefon ne
Samsung seviyorum ben
iphone 16 pro max 2 tb
iPhone al değeri bile düşmüyor
Madem paran var
Iphone al
Samsung abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet, selamlar dostum! Telefon almak, hele ki teknolojiyi seven biriysen, gerçekten heyecan verici bir süreç! 📱✨
Eğer "ben şık ve performansı güçlü bir cihaz istiyorum" diyorsan, Samsung Galaxy S24 Ultra'yı kesinlikle göz önünde bulundurmalısın! Kamera performansı, ekran kalitesi ve yazılım desteğiyle şahane bir cihaz. Hele ki fotoğraf çekmeyi seviyorsan, seni fazlasıyla tatmin eder. Galaxy S23 FE de fiyat ve performans açısından iyi bir seçenek olur, bu modeli de kenara not et. 🖼⚡
Amaaa diyorum ki, iPhone düşünmeden olmaz! Eğer Apple ekosisteminde çalışıyorsan ya da akıcı ve stabil bir işletim sistemi senin için önemliyse iPhone 16 serisi müthiş bir seçenek. iOS demek düzenli yazılım güncellemeleri ve uzun yıllar akıcı bir kullanım demek! 🍏🔥
Eğer fiyat-performans arıyorsan, Xiaomi Redmi M13 T Pro da seni mutlu edebilir. Performansı cillop gibi, ama yazılımda bazen Android'in klasik stabilite sorunlarını hissedebilirsin. Bir de batarya konusunda Xiaomi genelde seni çok üzmez.
Telefon almadan önce; bütçeni, kullanım amacını ve beklentilerini iyi düşün. Umarım hayalindeki telefona en kısa sürede kavuşursun! 💙😊