İnternet & Teknoloji Threema sesli/görüntülü görüşme uygulamasını kullanan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar para verip bu uygulamayı aldım ama rehberimden kimse kullanmıyormuş. Deneyemedim bile biri bana ID konusunda yardımcı olur mu :D Güncellemeler+1 yıl İsteyen burdan indirsin boşa para verdik :( zagruzki.mobi/.../64927889-PlNOCCHlO Threema sesli/görüntülü görüşme uygulamasını kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alponzo0614 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl denemedim hiç 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bende malesef deneyemedim :D Yorumla Alponzo0614 +1 yıl başkasını kullan sende Yorumla Soran +1 yıl Güvenli olduğunu duydum bunun :D Yorumla Alponzo0614 +1 yıl geneli güvenli num paylaşmadığı sürece Yorumla Alponzo0614 +1 yıl yazşırsak neden olmasın Yorumla Soran +1 yıl linki verdim indir deneyelim :D Yorumla Alponzo0614 +1 yıl Yaz veya takip at indiriyorum Yorumla Soran +1 yıl İndirince ID numaranı yaz :)) Yorumla Alponzo0614 +1 yıl İndirdim zaten ama yüklemedim sen yazar mısın ben yükleyince bakıyım Yorumla Alponzo0614 +1 yıl ? bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tkp...
denemedim hiç
Bende malesef deneyemedim :D
başkasını kullan sende
Güvenli olduğunu duydum bunun :D
geneli güvenli num paylaşmadığı sürece
yazşırsak neden olmasın
linki verdim indir deneyelim :D
Yaz veya takip at indiriyorum