Fortnite ve Pubg son zamanlarda boş vaktimin neredeyse tamamını alıyor. Ancak ikisini de oynamak için iyi bilgisayarın yanında oyuncu ekipmanları gerekiyor. Fortnitede yapı kurarken mesela oyuncu mousem olmadığı için yavaş kuruyorum. Bunun için bir mouse almaya karar verdim ancak hangi oyuncu faresini alacağıma karar veremedim. En çok oy alanı haftaya almaya düşünüyorum.Sizce hangisi oyuncu faresini almalıyım? #Fortnite#OyuncuMouse#Ekipman#Bıyıklı
yukarıdaki farelerin özelliklerine bakmadım ama dpı ayarlarının gelişmiş olmasına bak agırlığı da cok önemli locitech in bir faresi vardı g502 olması lazım içine agırlık ekleyip cıkarabiliyorsun hafif bir fareyi yüksek dpi da kullanırsan işaretleyici savrulur kimisine iyi gibi gelebilir ama pubg ben de oynuyorum uzak hedefleri indirmek o kadar zor oluyor ki zaten en ucuz gamer fare bile ek tuş imkanı sağlıyor dpi kısayolları mutlaka atanıyor tuşlara kendi adıma konusuyorum acıkcası bu senin nasıl bir konfor istediğin nasıl rahat kullacagınla ilgili ben elime tam oturan parmak oyuntusu ve destekleri olan ve baş parmağımın altında kullabileceğim ek tuşları olanları seviyorum mağazalara gidip ürünleri dene derim elinle bir tut
Oyunlarda sol switchler çabuk bozulduğundan bu sefer Asus rog gladius aldım. Omron switch 20 milyon tıklama özelliği vardı sanırım. Daha güzel yanı ise 2 yedek switch beraberinde geliyor. Diğer güzel yanı ise değiştirmesi kolay. El ile tak çıkart yapılabiliyor. Kablo aşınmaları da olabiliyor ve 2 tane kablo çıkıyor kutudan. Yedek ayakları ve kılıfı da var. Yani yedek switchler, +1 kablo, yedek ayakkar ile uzun süre kullanım sağlayabiliyor. Memnunum şahsen bol yedeklerle tavsiye ederim. 2000hz bu arada
mause alıyorsan modelden ziyade alışkanlığın ve eline oturması1 önemli mesala ağır mause kullanıyorum logitecktense bloddy bana daha uygun fırsatın olursa dene.
Bak ben uzun zaman oyun oynadim turkiye capinda oyunlar oynadim mesela sordugun soru yanlis fortnite icin ayri bir mouse cs:go icin ayri bir mousemi kullancan he macro diyorsan anlarim cok tuslu olarak makro atayabilecegin guzel bir mouse olarak James Donkey 007 var ve turnuvalarda kullanilan butun esporcularin gozdesi Zowie marka mouseler Zowienin ayricaligi el yapina gore en rahat konforlu mousedir
Fortnite için hiçbiri işine yaramaz başka ve daha çok tuşlu araştırmaya bak hatta git bir teknosa, vatan çalışanların çoğu oynuyor zaten yardımcı olacaklardır
LOGITECH G502 Proteus Spectrum (Kablolu). Bence kablu daha iyi. Kablosuz daha sonra oyunun ortasında verici-alıcı sorunları çıkarabiliyor. Ben hiç karşılaşmadım yine de güvenmiyorum. CS:Go oynuyorum hep bunu kullanırım. Ayrıca sol tarafındaki tuşlara görev atayabiliyorsun. dpi ayarlarını tekerleğin üstündeki tuş takımından yapabiliyorsun.
logitech G502 al ama fiyatı tuzludur , ama profesyonel bir oyuncu olarak sana önerebileceğim en iyi model budur , düşük Macroları sayesinde hızlo yapı inşa edebilirsin , hız ve tepki süreside gayet iyidir , hertz oranı çok iyidir bana güvenebilirsin :)
ucuz yollu olsun dersen rival 110 olabilir 179 liraymış ama pro bir şey olsun dersen zowie ec1-a olur. görüntü özürlüsüdür 20 sene öncesinin 20 liralık mouseleri gibidir sürücüsü ayarı falan yoktur ama tip değil oyunda önemli olan. bir aratırsan mouse hakkında görüşlerin değişebilir böyle ışıklı yazılımlı tuşlu olanı mı yoksa kabak gibi olanı mı daha iyi ve pahalı diye. ben kullanıyorum ec1-a ama şimdi fiyatlar uçmuş. az veren gönülden hesabıysa rival 110 al geç yok sansasyon yapacam diyorsan hakikaten gamerse eli büyükse 1 küçükse 2 yani ec2 gibi olanı alabilirsin.
Oyuncu faresinden daha önemlisi hangi iss ile bağlanmalıyım olmalı. Zira ping hızın düşük olursa, elindeki fare en iyisi bile olsa bir anlamı kalmıyor.
En İyi Cevaplar