Henüz bu sene kurulan Türk Coin sistemi geçen aylarda çok büyük bir adım attı. Öyle ki katilan her üye başına 100 EXENCOİN vereceğini açıkladı.
100 ExenCoin= gün içinde değişmekle beraber 40 ile 60 TL arasında değişmekte.
Şahsım olarak saadet zinciri olarak dolandiricilar diye ön yargida bulunmuştum. Yatırım yapmayıp sadece deneyeyim dedim. 100 coin verdiler ve bu coini btc/try capraz işlem yaparak mobil uygulamasi uzerinde al sat ile 52 TL ye getirdim.
100 exen almak için sitede kimlik ve adres onayi yapmam gerektiğini duydum açıkçası biraz cekindim ancak özellikle yurtdisi borsalarin da ayni uygulamayi yaptığını duyunca kararim değişti ve kimlik adres onayi yaptım. sonrası ne mi işte aşağıda ödeme kanıtı...
Odeme kanit : ozel mesaj ile
hemen üye olup bu kampanyadan faydalanmak isteyen buyursun: buda ozel mesaj ile
#kripto #btc #turkcoin #exencoin
100 ExenCoin= gün içinde değişmekle beraber 40 ile 60 TL arasında değişmekte.
Şahsım olarak saadet zinciri olarak dolandiricilar diye ön yargida bulunmuştum. Yatırım yapmayıp sadece deneyeyim dedim. 100 coin verdiler ve bu coini btc/try capraz işlem yaparak mobil uygulamasi uzerinde al sat ile 52 TL ye getirdim.
100 exen almak için sitede kimlik ve adres onayi yapmam gerektiğini duydum açıkçası biraz cekindim ancak özellikle yurtdisi borsalarin da ayni uygulamayi yaptığını duyunca kararim değişti ve kimlik adres onayi yaptım. sonrası ne mi işte aşağıda ödeme kanıtı...
Odeme kanit : ozel mesaj ile
hemen üye olup bu kampanyadan faydalanmak isteyen buyursun: buda ozel mesaj ile
#kripto #btc #turkcoin #exencoin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar