Merhaba Arkadaşlar;
Siz ile bu Bence’m de gelişen teknolojinin tüm dünya ve insan hayatı üzerindeki etkisi hakkındaki görüşlerimi paylaşmak isterim.

İnsanoğlu var olduğundan beri sürekli bir arayış ve yeni keşifler peşinde. Sürekli bir takım şeylere açız, her zaman daha iyisi, daha yenisi, daha güzeli diyerek doğaya teknolojiye olan bu açlığımızı gidermek peşindeyiz. Ama dikkat etiyseniz hiçbir zaman “Tamam artık bunlar bana yeter.” Demesini bilemedik insanoğlu bu kadar aç, bencil, bilinçsizce davranırken hızla gelişen ve ilerleyen teknoloji bizi ve dünyamızı nereye sürükleyecek diye düşündünüz mü hiç?

Bence bu git gide gelişen teknoloji dünyamızı yok olmanın eşiğine sürüklüyor. Ormanlar, hayvanlar, denizlerimiz, göllerimiz, yer altı zenginliklerimiz, bir bir yok oluyor. Peki, size şöyle söyleyeyim kimyada bile en basit tepkime için girenler ve ürünler yok mu? Düşünün öyle ise biz tepkimeye girenleri bir bir yok ettiğimiz bu dünyada ilerleyen zamanlarda ürün almayı nasıl bekleyeceğiz. Doğayı her alanda kullanıyoruz ama ona sahip çıkmıyoruz. İnsanoğlu böyle giderse bir birini tüketip öldürmeye başlayacaktır. Bunların yanı sıra geçmişten günümüze baktığımızda ne değişti de bu kadar sorunlu, sıkıntılı yeni bir nesil oluştu? Ben söyleyeyim bizler teknolojinin kölesi olmaya devam ettikçe vay haline yeni nesillerin.

Okuduğunuz için teşekkürler :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar