Apple piyasada en iyisi. Nedeni içeride yazıyor.

Apple diye bir marka varki bir telefon üretiyor. Dünyada eşi benzeri yok. Herkes diyorki çok pahallı, uygulamaları fazla yok, dışarıdan birşey yüklenmez v.s say say bitmez. Genelde telefon karşılaştırma sorularının altına "Telefonla beraber kaliteli bir servis hizmeti de satın almak istiyorsan apple seç" diye yazarım. Yaklaşık 3 -4 aydır İphone 5S kullanıyorum.


Apple piyasada en iyisi. Nedeni içeride yazıyor.


Önceki modellerini alacak bütçem yoktu. Bir ara otomobilde şarj ederken şarj aletinin yanması sonucu cihazın şarj durumu sıkıntı yaratmaya başladı. cihazı kullanırken şarj gitmiyordu fakat bekleme modunda çok çabuk bitiriyordu. Apple destek hattından yardım istedim. Öncelikle 3 farklı yöntemle cihazdaki sorunu kendimin çözmemi sağlamaya çalıştılar. 3 Yöntemle de düzelmeyince servis adresi verdiler ve cihazı karşı ödemeli kargo ile göndermemi istediler. Cihazı dedikleri şekilde 21.02.2015 tarihinde gönderdim. 23.02.2015 tarihinde saat 10:00 da ellerine ulaştığını kargo sisteminden gördüm. 24.02.2015 Saat 16:00 - 17:00 arasında aradılar ve cihazımın birebir değişiminin yapılacağını ürünün apple dan istenildiğini ve tarafıma yine kargo ücretsiz olarak gönderileceğini belirttiler.



Samsung, LG, Sony v.s diğer markaların birebir değişim yapmaları için cihazın aynı sorundan 3 sefer servise gidip gelmesi ve düzelmemesi gerekiyor. Fakat Apple öncelikle kullanıcıyı mağdur etmeden sorunu uzaktan kullanıcı ile beraber çözmeyi deniyor. Sonuç alınmazsa cihazı servise istiyor. Maximum 3 gün içerisinde dönüş yaptığı gibi direk cihaz değişimi yapıyor.



Demem o ki


Telefonla beraber kaliteli bir servis hizmeti de satın almak istiyorsanız seçiminiz Apple'dan yana olsun.

Apple piyasada en iyisi. Nedeni içeride yazıyor.
Cevapla