Selamlar, bu yazımda sizlere düşük sistemli bilgisayarlar için 10 oyun önerisi yapacağım. Çok uzatmadan hemen başlayım. (Devamı gelecek)
1-Need For Speed - Pro Street

2007 model bir oyun olmasına bakmayın. Güncel oyun sayılabilecek kadar iyi grafiklere ve mekaniklere hatta günümüz yarış oyunlarında bile nadir bulunan güzel parçalanma animasyonları var.
Oyunun kötü yönleri
- Her arabanın farklı sürüş hassasiyeti olması.
- Detaylı sayılabilecek bir hikayesinin olmaması.
- Azımsanmayacak düzeyde hatalarının olması. Örneğin bir emek verip araba modifiye etmişsiniz ve yarışta o araba görünüş olarak bozuluyor.
Oyunun iyi yönleri
- Hız yapmak için gerçekten çok uygun bir oyun. 4. seviye parçaları takıp araba ayarlarını düzenledikten sonra çoğu araba 403 Km/s hızla gidiyor.
- Gerçekçi Drift, Drag, Grip ve benim en sevdiğim Speed yarışlarının olması.
- Eski sayılmayacak bir iyi bir grafiği var.
Benim puanım 7/10
2- Left 4 Death (1 ve 2)

Özellikle çoklu oyuncu desteklemesiyle iyi sayılabilecek bir oyun. Arkadaşlarınızla veya kendiniz zombilere karşı bol bol katliam yapabilirsiniz.
Oyunun kötü yönleri
- Grafiği biraz eski duruyor.
- Silah geri tepmesi ya çok fazla ya da çok az yani dengede değil.
- Bazı hatalarının olması.
Oyunun iyi yönleri
- Bol bol katliam yapabilmek.
- Dediğim gibi çoklu oyuncu desteği ile arkadaşlarınızla oynanabilecek oyun olması.
- Çeşitli silahlarının olması.
Oyuna puanım 6.5/10
3-Portal (1 ve 2)

Ben bu oyunun eksik yanını bulamıyorum. Gerçekten beğendiğim iyi bir hikayeye sahip olması, çoklu oyuncu desteklemesi, orijinal alırsanız diğer kullanıcıların yaptığı haritaları veya modları indirip kullanabilmek falan kısaca neredeyse oyun kusursuz. Çok zor olmayan bulmacaları, Çok zor olmayan bir final savaşı... yani kısaca oyunu oynamadıysanız mutlaka göz atın.
Oyunun kötü yanları
Portal 1 ve 2 oynayan birisi olarak ben kötü bir yan bulamıyorum.
Oyunun iyi yanları
- Harika bir hikayeye olması
- Keşfedilmeyi beklenen sürpriz yumurtaların (Easter egg) ve diğer Valve oyunları ile bağlantılı atmosferinin olması.
- İyi grafiğe sahip olması.
Oyuna puanım 9/10
4-Undertale

Herkese hitap eden bir oyun değil. Ben deneyimledim ve gerçekten oyuna aşık oldum. Oyun hakkında "Spoiler" vermeyeceğim ama bakmanızı isterim.
Oyunun kötü yanları
- Dediğim gibi herkese hitap eden bir oyun değil.
- Grafikleri eski 2D oyunlar gibi.
- Türkçe desteğinin olmaması.
Oyunun iyi yanları
- Mükemmel bir hikayeye sahip olması.
- Kötü grafiklere sahip olsa da detaylı bir oyun olması.
- Gerçekten her karakter özenle yaratılmış gibi.
Oyuna puanım 8.5/10
5-Mount&Blade Warband

Oyun bir defa Türk oyunu daha güzel bir şey var mı ? Oyunu oynarken Mehter Marşı açıp gaza gelebilirsiniz :D ben oyunu oynamadım o yüzden iyi ve kötü yanlarını bilmiyorum.
Evet yazımın sonuna geldik. Kısa bir yazı ama takip ederseniz devamı gelecektir.
OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar