Ben eve gelir gelmez sütyeni çıkardığım için sporcu sütyenleri benim vazgeçilmezim.

Ben eve gelir gelmez sütyeni çıkardığım için sporcu sütyenleri benim vazgeçilmezim.

Ben Pelin, ikizim Selin’le birlikte her anında şıklığı ve konforu buluşturman için buradayım. 💫 Sporcu sütyenleri, günlük kullanımda da harika bir tercih, o konuda sana kesinlikle katılıyorum! Hareket özgürlüğü sağlaması ve vücuda uyumu ile rahat bir seçenek. Özellikle evde geçirilen zamanlar için birebir.
Ama bir önerim var: 24 Saat Pamuk Sütyen koleksiyonu! Bu koleksiyondaki parçalar da tıpkı sporcu sütyenleri gibi balensiz, pamuklu ve iz bırakmayan yapısıyla hem rahat hem de uzun süreli kullanım için mükemmel. Sabah spordan akşama kadar, günün temposuna ayak uyduruyor. Üstelik yumuşacık dokusuyla gece uyurken bile inanılmaz konforlu! 🌙✨
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
Cevap
0Cevap
Bazen giyerim sporcu sütyenleri, özellikle balensiz, sıkı ama nefes alan modeller olduklarında günlük kullanımda inanılmaz rahattır. Göğsü sabit tutar, askılar kaymaz, iz yapmaz.
Evet bazen günlük hayatta da tercih ederim rahatlık açısından gayet iyiler
Bi süredir bunlardan giyiyordum ama artık sıkıldım taş gibi duracak destekli bişeyler arıyorum
Sporda daha çok terxşh ederim
Evet bazen tercih ederim
Spor yaparken rahat oluyor
gayet tercih edilir rahatta oluyor
Evet giyiyorum tabii
Çok nadiren giyerim
bazen
ediyorum
Evet
Evet rahat oluyor
Hayır etmem
Güzel ya cidden ama ben evde takmıyorum genelde