Moda & Stil İç çamaşır alırken partnerinin fikrini sorar mısın? Yoksa çok da önemli değil mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Partner derken genelde eş sevgili Güncellemeler+1 yıl Güncelle İç çamaşır alırken partnerinin fikrini sorar mısın? Yoksa çok da önemli değil mi? Cevapla Sevgili Soruları Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sorarım bak üstümden son hediyesi 3 18 Yorumla Soran +1 yıl Çok yakışmış ama bunlar takım olmalı 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki Yorumla Soran +1 yıl Nerde takımın diğer parçası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altımda Yorumla Soran +1 yıl Görmeden inanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha oradı özel bölge cınım özel kişiye Yorumla Soran +1 yıl Özele geçeriz 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel insana demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Anladım heralde 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi o zmn Yorumla Soran +1 yıl Ama görünen kısım bile efsan 👌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl , 🥰🥰 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosun sen 😛 Yorumla 0Yabancı6 +1 yıl Kac beden bu 75 mi 🤮 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @0Yabancı6 hhı Yorumla Soran +1 yıl Anlamaz o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi Yorumla Soran +1 yıl Kadının güzelini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorarım bak üstümden son hediyesi
Çok yakışmış ama bunlar takım olmalı 😉
Tabiki
Nerde takımın diğer parçası
Altımda
Görmeden inanmam
Hahahaha oradı özel bölge cınım özel kişiye
Özele geçeriz 😂
Özel insana demek istedim