İç Giyim 3 ay Bodysuit kullanır mısınız? QueenOfTheFashionFenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Bence çok konforlu oluyor. Bayılıyorum bodysuitlere. Bodysuit kullanır mısınız? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mervems91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 61% 3 ay Bu tarz bir ürün aldım kına gecesinde giymek için ama alt kısım çok rahatsız edici onun yerine korse tercih ediyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Jagras Takip Et Guru Yaş: 41 3 ay Ben bakarken bile rahatsız oluyorum, araya kaçmıyor mu bunlar :D :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lirandaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 100% 3 ay evet kışın daha rahat oluyor hatta açılma derdi yok yaz kış kullanılıcak bir ürün <3 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 45 , eig 100% 3 ay Evet çok rahat oluyor ama kışın tercih ediyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 3 ay Hayır kullanmıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 92% 3 ay Hayir kaşıntı yapiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay zıbın yani 😂 hiç giymedim rahat edemem sanırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 28 3 ay halk dilinde zıbınlık mı. D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 99% 3 ay Yine Penti yine sen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
irina_kostadinovska Takip Et Xper 4 Yaş: 23 3 ay Kesinlikle çok konforlu katılıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% 3 ay Yakışır sana da Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Yatakta çıkarması zor oluyo zıbın gibi bir şey Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör benbircezveyim 3 ay yırt çıkart sende Yorumla
Leons34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 3 ay sana yakışıyor mu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dark_gırl333 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 3 ay Ben hep kullanıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Bu tarz bir ürün aldım kına gecesinde giymek için ama alt kısım çok rahatsız edici onun yerine korse tercih ediyorum.
Ben bakarken bile rahatsız oluyorum, araya kaçmıyor mu bunlar :D :D
evet kışın daha rahat oluyor hatta açılma derdi yok yaz kış kullanılıcak bir ürün <3
Evet çok rahat oluyor ama kışın tercih ediyorum.
Hayır kullanmıyorum
Hayir kaşıntı yapiyor
zıbın yani 😂 hiç giymedim rahat edemem sanırım
halk dilinde zıbınlık mı. D
Yine Penti yine sen
Kesinlikle çok konforlu katılıyorum.
Yakışır sana da
Yatakta çıkarması zor oluyo zıbın gibi bir şey
yırt çıkart sende
sana yakışıyor mu
Ben hep kullanıyorum