@BenDia13 model diye saçma sapan iş yapıyorlar model olmak için zayıf olmaya gerek şu milletin zayıflık algısı beni deli ediyor büyük beden giyiyorum L XL XXL XXXL kıyafetlere bakıyorum bildiğim M beden kalıplar artık şu modacılar zayıflık algısını yok etmeliler
Sutyen benim bir parçam gibi. Gögüslerimi ve onları şık giydirmeyi seviyorum. İç çamaşırında rahatlıktan değil cazibeden yanayım. Ki o beni rahatsız etmiyor giydiklerim.
Herkesin görüşüne ve yaşam tarzına saygım var ama şu görseldeki gibi bir bayanın gerçekten sütyen kullanmasına gerek yok gibi, zaten göğüs diye bir şeyi yok çünkü.
@BenDia13 Evette normal göğüslü bayanlar için o, resimdeki bayanın göğüsleri o kadar ufak ki benim bile daha çok göğüsüm var mesela o zaman bende sütyen takayım? Böyle mantık olmaz ki :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Evde eşiniz var iken gogusleriniz sarkmış ise destekli dik ve yerli yerindeyse sutyensiz dolaşmak daha iyidir.
reklamdaki kız bildiğin tahta kızda meme denen bir şey yok
Model olduğu için olabilir mi
@BenDia13 model diye saçma sapan iş yapıyorlar model olmak için zayıf olmaya gerek şu milletin zayıflık algısı beni deli ediyor büyük beden giyiyorum L XL XXL XXXL kıyafetlere bakıyorum bildiğim M beden kalıplar artık şu modacılar zayıflık algısını yok etmeliler
Evde sütyen takmıyorum memelere özgürlük sloganını destekliyorum daha çok
en doğrusu 😊😊
Sen takmasanda okur ortada bişey yok
Adamsın
ciddi misin
Sutyen benim bir parçam gibi. Gögüslerimi ve onları şık giydirmeyi seviyorum. İç çamaşırında rahatlıktan değil cazibeden yanayım. Ki o beni rahatsız etmiyor giydiklerim.
Herkesin görüşüne ve yaşam tarzına saygım var ama şu görseldeki gibi bir bayanın gerçekten sütyen kullanmasına gerek yok gibi, zaten göğüs diye bir şeyi yok çünkü.
Kadının erkekten farklı göğüs uçları var.
@BenDia13 Evette normal göğüslü bayanlar için o, resimdeki bayanın göğüsleri o kadar ufak ki benim bile daha çok göğüsüm var mesela o zaman bende sütyen takayım? Böyle mantık olmaz ki :d
Bralet gibi takiyorum da erkekler baya yoruma gelmisler 😬 sanirim onlarda takiyor
Bazen hiç takmıyorum bazen de böyle o kadar ince desteksiz şeyler takıyorum ki yani dışarda kullandığım ile evde kullandığım arasında uçurum fark var.
hiç taktığımı hatırlamıyorum. dar bir body giyerim
Senin taktığın sütyenden de baleninden de bizene :D :D
Pardonda sana mı sordu
@BenDia13 Pardon da sen kimsiniz? Avukatı mı? :D :D Tiplere bak arkadaş :D
Sütyen takmıyorum.
Evde giyiyor musuz ki
Siyah ve delikli olanlar
Aslında hiç takma evde, rahat olsunlar memelere özgürlük
Kafama göre desteksizleri daha rahat buluyorum
Hıc giymem kulod da giymiom
Takmıyorum doktorlar da önermiyor zaten
Evde kullanmıyorum.