Ev & Yaşam 2 ay Eviniz de hangi tabak çeşidini kullanıyorsunuz? s aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Merhaba KScanlar! Nasılsınız?Bu defa değişiklik olsun; bir de anketli soru sormak istedim.Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Metal (bakır, çelik) tabak Cam tabak Porselen tabak Kullan at (karton, plastik) tabak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eviniz de hangi tabak çeşidini kullanıyorsunuz? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
AyzTmrFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 2 ay Ev & Yaşam konusunda 455 görüş paylaştı. Porselen. 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 95% 2 ay Tabak tabak tır ama bende anlamıyorum ne farkı var misafir tabağı yok günlük tabaklar 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Cam var , porselen var 2 tane bambu var Çelik falan yok ama 0 0 Yorumla
soner_g Takip Et Xper 2 Yaş: 22 2 ay Eskiden kerpiç evde oturur metal tastan çorba içerdik, şimdi porselenler. 0 0 Yorumla
yeahnofeelings Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Metal olanı sadece köylerde gördüm 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı. Porselen tercih ediyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Porselen.
Tabak tabak tır ama bende anlamıyorum ne farkı var misafir tabağı yok günlük tabaklar
Cam var , porselen var 2 tane bambu var Çelik falan yok ama
Eskiden kerpiç evde oturur metal tastan çorba içerdik, şimdi porselenler.
Metal olanı sadece köylerde gördüm
Genellikle cam ve porselen
Porselen tercih ediyoruz
Porselen
Porselen tabak
Cam porselen her evde mutlaka olur