AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Engel değildir
ben sevmıyorum crop ama kucuk gogusaler boyle dekolteler yapınca bana komık gelıyor neyı gostermek ıstıyor dıye. benim oyle cok kucuk gosguslerim olsa ici dolgulu giyip ustten tsort falan giyerdim belli olmasin diye ama giyenler cokkk
O da sahtekarlık olur ama
@Romantic38 oda oyle ama hic olmayip da dekolte acanlari da anlayamiyorum
zaten herkes sahtekar , limon dediginiz olay zaten o anlattigim durumdaki sutiyenlerdir. yoksa kucuk ama dolgun gogus yok
Anlaşıldı kimseye güven yok anam babam usulü hamama goturecen öyle konuşup bakacan yoksa hayal kırıklığı yaşarız
@Romantic38 hahaha olabilir
Büyük göğüsler tek tek basara yürüyünce memelerin sağlanması Çatalca'da hafif görünmesi benim aleti kaldırıp azdiriyor. Hele birde dar tayt olursa süper
Evet pek hoş durmuyor genelde orta ya da küçük göğüslü kadınlarda daha iyi görünüyor ben giyebiliyorum ama biraz daha büyük olsa Giyemem mesela çünkü kötü durur
Tam tersine daha büyük neden. Asıl küçük memeliler giymesin yakışmıyor.
Engel değilde bazı croplar çok kısa , büyük olan göğüs kaldırıyor crop olarak durmuyor. Bazen engel oluyor giymiyorum
@SudaFish ; Beli ince olan her bayan giyebilir. İri göğüslüysen biraz daha seksi gelebilir belki, görmedigim icin bisey diyemeyecegim
Küçük goguslerim var ama basit ve ucuz şeyler giymiyorum tıpkı basit Türk kızları gibi basit croplar 😅🖕
Kıyafetler bir karakter değildir, o kıyafeti taşıyan karakter aynı şeyi kıyafete yansıtır. Demekki sen ne amaçla giyiyorsan kıyafetleri herkesi öyle sanıyorsun.
Zirlama fazla kuduruk boşuna havlama öylesiniz basitsiniz kncikk nie zoruna gidiyor o... seni
Ergen misin? Bune lan, laf sokma sanatı mı? CŞDŞŞFPSŞDŞS hangi siteden aldın söyle de bende bakayım, en azından aynı seviyede oluruz
😂😂😂😂😂😂
sen ilk önce Türkçeyi öğrende öyle gel bana laf yetiştir "kuduruk", zoruma gitseydi sana hakaret eder üste çıkmaya çalışırdım, tanımadığı insana boş hakaret etmek senin gibi "erkekler için giyinen" kızlara mahsustur.
Zirlama genelevi o... nun evladi daha laf sokma kavramını bilmiyor ezik Türk o... sen gidele bi sss... yemeye devam et knckk o... 😅😅😂😂😅🤣😅🤣😅🤣😅
Ah sıkecem şimdi memenizi bi sus lan alla alla ne cropmuş beee😂😂😂
Sus bi daaa
O susacak ben susmam...
Kncikklar beni susturamaz...
Tamam susun yani sizin gosguslerinimi duyacaz daa birinizin durması lazım bence yani
Anneme küfür edesiye kadar gözümde ucuz, paçoz bir şeydin. Ama sen harbi * evladısın. Söylesene senin baban belli mi? Yoksa bir * misin? Ezik türk dedin ya, beslendiğin topraklara havlamayı kes ancak senin gibi * yapar bunu.
Aptal p*ç
ZirlAaamaaaa kncikkk o... ananda senin gibi o.. teki knciklar sozi
Zirlama hadiii türküm bende ama irkimi skkkymmmm...
Genelevi skkk delisi burada erkeklere dikkat çektirmek için o... luk yapan anca kendini skkktrn senin gibi kncikk o... lar anca ayağımın tozu olur havlama hadeee
@ömürulusoy sende bir sus be, kimse göğüs tartışması yapmıyor. Bu aptal p*çin aptal cümlelerinin yerini gösteriyorum sadece
Ben senin gibi o.
.
. Taş die kicccimi silmeeemmm
Sen skkee skkeee susacaksinnnnn boşuna beni susturmaya kalkma ooo... genelevi artığı 😅🤣😅😂🤣🤣😅🖕🏾😅🖕🏾😅🖕🏾😅🖕🏾😅🖕🏾
O yüzden gizli yapıyorsun değil mi yorumları? Sen niye buradasın seni * için birine para teklif etmesi için mi
Doğruyu söyle, sende sana yapılanı çocuğuna yapıp p*ç yapacaksın onu demi, ucuz paçoz seni
Kullandığın emojilerden belli ya beyninin olmadığı
Ucuz ve basit bir o... bana ucuz diyene knckk skk delisi o... evde kalmış kallltak seniii zirlamaaa skkeee skkeee essssek gibi susacaksın hadi bakalım knckkk o... seni skk delisi
Senin gibi yrrrk delisi bir o... bana ucuzluktan bahsediyor jajajajqjjq o... pu seni 🖕🏾🖕🏾😅🤣😂😂😂😂🤣
Evde kalmış mı? PGPŞĞDPFDĞLGĞDPDĞSŞĞSLVĞDLVĞDLVĞDLĞVLDĞVLDĞVŞDĞGŞSĞFLSĞŞVĞSŞFĞDLGĞDLGĞDŞGĞDLVĞDLGĞDŞFĞDLVĞDLĞCLDĞGŞSĞFLDĞGLDĞGŞDĞGLDĞLGĞDLFĞSLFĞDLFĞSŞFĞDLFĞDÖŞFDŞŞFŞDPGLDĞGLDĞFLDĞFLĞDLFĞDLFĞDLGPDĞGLDĞFLSĞLGDĞLFĞDLFĞDLFĞDLFĞDLGĞLDĞGLDĞFLDĞFŞDĞFLDĞLFSĞLFĞDLFĞDLGĞDLGĞDLFĞDŞSĞDLĞFŞSĞDĞSÜS
Knckk kudurk o... erkekler bile pecete gibi kullanıp atıyorlar siz Türk o... larini hJajjaja olumm siz basit ve ucuz olduğunuz için yeminle ulaşılması kolaysiniz knckk skkk delisi seni 🤣🤣🤣🖕🏾🤣🖕🏾🤣🖕🏾🤣😒🖕🏾🤣🖕🏾🤣
Kusura bakma, bir kere bile sevgili yapmadım ama senin gibi ucuz insanların dediğiyle de orspu oluyoruz. Eee anlatsana biraz çok canın yandı mı? Hiç yapmadım ya bilmiyorum ben
Şu emojileri kullandıkça beyninin eksildiğine adım kadar eminim
Jajajaj kuzucum evde kalmış kncigin tekisin sen o... sun bunu kabulleneceksin essssek gibi
Kabullenmek den kastın ne acaba?
Hejejej sevgili yapmamismis kncikk burada ne yrrrk yiyon o zaman eee bakan olmayınca o... pusun isteeee Türk fAaaaa... sesi seni
Türk olman yeterli...
Evlisin değil mi, kocanı aldattın? Ya da kocan seni aldatmışdır kesin böyle bir kadını aldatır tabi insanlarla böyle konuşan iğrenç sevimsiz bir şeyi kim sevsin ki? Kocan değilse bile sevgilinin böyle düşündüğüne eminim. Hadi amaa yapma böyle insanlara orspu diyerek hıncını atamazsın seni küçük aptal p*ç. Lütfen saygıyı ve konuşmayı öğrendiğinde gel sana asıl cevabımı o zaman vereceğim
Ben bekarim evli deilim evli olsam kesinlikle buralarda gezmem doğru olmaz gezsemde eşimle gezerdim evli bekar farketmez ama kesinlikle bekarim ben
Sevgilimde yok benim hayatımda 1 kişi oldu oda öldü yani depresyona girince sevgili yapacak kadar ucuz ve basit deilim Allah yeter...
Kesin sen evlisin bence ya da bosanmissin olabilir bu insanlık hali ama bence sen terkediloyorsun hep
Yeter, türklerin hepsi seni bir bir sksinde aklım başına gelsin orspu bunu istiyorsun sen. Türklüğünü de seni de sikyim. Senin yaşaman için canını veren askerlerin kemikleri sızlıyordur aptal p*ç. Sen kimsin ki de seninle tartışıyorum ben ya? Aptal orspunun önde gidenisin işte havlayıp havlayıp duruyorsun iki dakika sonra gider pok böcüsü gider pokunu yersin. canım seni
O... pu senin anandir senin o b... k suratlı o... anan benim b... mu yesin kncikk o... türkleri almanlar iyi s... yor merak etme sen
Hayııır yanlış düşünüyorsun, henüz evlenip de koca eline bakacak değilim. Bir koca arayışı için de de değilim ben bana yeterim. Evli ya da boşanmış değilim kimse beni terk etmedi. Ve sevmek nedir çok iyi bilirim. Seven insan nasıl olur onu da bilirim. Senin sevgin, iğrenç bir şey.
Zirlama fazla sen benim ayak tozum olamazsın knciksin sen sen benimle tartisabilecek bir karakterde deilsin yiyemicen yrrN altına yatma ezilin kncikk orrrre... puu seniii
Türklerin g... nu putin iyi skkkyor ❤🤣🤣🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾
Hahaha ayak tozun eminim senin karakterinden daha temizdir. Ki senin bir şeyin olmak gibi bir şeyim yok, iğrenç pis şeyler sevmem ben, temiz şeylerden hoşlanırım
Haklisin bak o sözünde insan kendine yeterli
Havlaaaamaaaa geneleviii o... seniiii
Öyle ama ben genel olarak crop olayını beğenmiyorum.
Bence giymemeli çünkü her an dışarı firlayacaklarmış gibi bir görüntü oluyor 😂😂
Tercube yani 🤣
Ne alaka murat bunun tecrubeyle ben crop mu giyiyorum
Sen giymiyorsun biliyorum
Ama tercubelisin cevren den yaştan dolayı onu kast ettim
Sadece dışarda giyenleri gördüğüm için yorum yapmak istemiştim crop küçük ve orta büklüklükteki göğüslü bayanlara daha çok yakışıyor bence
Pek dikkat etmem bakmam ben
🤗🤗
Inanmiyormusun
Aslında engel değil daha çekici oluyor diye düşündüm
genelde buyuk gogusluler giymiyor mu zaten kime nee
@GençmimarAlman21 haklısın
Valla ben çok beğeniyorum. Süper bi görüntü çıkıyo ortaya 🔥🤷♂️❤️
Kesinlikle evet ben giyemiyorum. Çirkin bakışlar çoğalıyor
Hayır neden engel olsunki, yeterki böyle kilo problemi olmasın
kendini nasıl güzel hissediyorsan sonucta her elbisede belli olur
Tabii ki de değil aksine güzel ve seksi görünür
Crop giymenin göğüsle alakası olmadığını düşünenlerdenim. Göbeğin fitse ve yağlı değilse giyilebilinir bana göre.
90b göğüslere sahibim ve genelde evde giyiyorum çünkü dışardaki bakışlar beni rahatsız ediyor. Teşhirci gibi oluyorum...
Hay mşşallaah 😅
Bence kalın bellilere crop giyemez. Göğüsle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Baybe izlerinizde yanilmayin da yanlisda bilmeyin sonra nerde neyi feda ediyorsun ve niye neden sonuç çok komiksinz👏👏
Ay evet yaa ben çok yakıştıramıyorum ama göğüsüne uygun tarzda croplar giyersen yakışır bence
Küçük göğüste daha hoş hem sarkma olmuyor dik ve hoş görünüyor bence
Hayır bence değil ayrıca daha iyi gözüktüğünü düşünüyorum
Tabi ki giyilir. Ben giyiyorum daha seksi oluyo bence.
Engel evet hiç güzel durmuyo
Asla engel olmamalıdır. Kaç bedenler?
95 b
Beden kaç kankam bedene göre değişir
95 b
Uuuu yardımcı oluyorum kankam hemen sana bi dakka
Kanka 95 b se giyilir ama goguslerini taşırır
Bi xperini alırım kankam bu arada
Kanakm senşnde benimde xper yetmiyo yazamayız yorumuda beğenirsen iyi olur 😂😂😂
Şffşdşdğşdşd
Tamam
Adamsın yazcam sana xper yokk bak şimdi :)
Ulaşimmi sana heh seviyonmu ulaşılmayı ulaşımmı sana kankam 😂😂😂😂
Xper'e göre mesaj gönderilmesi saçma olmuş
Yani bencede demiii sosyal medyalar var öyle deme 😂😂😂😂
İstersen ulaşabilirim sana 😂😂😂
Ulaş bakalım
Söyle adını ulaşım kankam sevdim seni bak 😂😂😂
Instagram?
Yes var 😂😂😂
Ama puding nereye gittin bu arada yaş kaç kankam 😂
Sudanz1 Instagram
Yaş 17
Tamam kankam
Sana ordansan yazılmıyo kankm
Nasıl yazılmıyır
İlmihom kankm sen yaz bana bakim bu hesap seni takip etmezse mesaj atılmıyo diyo
😂😂😂
Yazdjm kankam
Ordanda yazmıyom kankam sana hih 😂😂😂
Görüşürüz kankam konuşmuyom senle
Xperde atmadın bana
Bakın kankam sinirlidir ayık okun he 😂😂😂😂
giymiyor musub
Hayır
valla elalem ne der diye kendi zevkinden ödün verme
Benim de göğüslerim büyük hiç engel değil
bence daha karızma ve sexsı gözukuyor :)
Maalesef hoş görüntü olmuyor hehe
Engel değil ama genelde cok güzel durmuyor
Kim nasıl isterse giyer niye engel olsun
Değil ama göbekli jizlar neden giyer
Evde giyimeye engel değil dışarda hiç giyimemeli
Crop giymek direk hoş değil bana göre
Büyük göğüslü yerli kız yok ki
Hayır değil neden ki 😅
degil olmamali ben cok begeniyorum 😅
Bel kalın olmadığı sürece göğüs engel değil bence
Engel değil giysin bence
Tabiki değil çok rahat giyiyorum
Çok büyükler engel çirkin duruyor
giy giyyy degıll goster bakıyım
Biraz öyle ya..
En çok onlara yakışıyor 😍
Hayir degil ve daha hos durur
ben gayet yakıstırıyorum ıyı görunuyor
Giyim abi giyin istediğinizi giyin.
Kesinlikle hayır. Dahada seksi oluyor
Evet engel cirkin duruyor bana gore.
giydiğin cropa bağlı değil mi :D
Büyük göğüslere bayılırım
İsteyen istediği gibi giyiyor zaten kimeneki
Giyer
Niye olsun ki bizimki buyuk diye sort giymiyoz mu
ŞVŞDPGPDĞFPD
☺️☺️
Bence kişiye göre değişir
en iyi iç çamaşırları derledim sizin için.
Bence değil
Kendine yakıştırıyorsa di mi