İç Giyim Senin için sütyen seçerken rahatlık mı daha önemlidir görsellik mi? winterlover Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Senin için sütyen seçerken rahatlık mı daha önemlidir görsellik mi? Rahat etmezsem güzel görünmesinin ne anlamı var? Görsellik her zaman daha önemlidir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Senin için sütyen seçerken rahatlık mı daha önemlidir görsellik mi? Görüş Yaz 38 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AyYıldız0110Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 4 ay Rahatlık benim için çok daha önemli rahat edemedikten sonra benim için görselliğin bir önemi yok. 2 0 Yorumla
Bihteeerrr Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 98% 4 ay Her ikisi de önemli. Dümdüz bir sütyen takmak istemem sırf rahat diye. Dış görünüm de önemli kıyafette nasıl durduğu. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 4 ay rahatlık. özel seçimlerde ise rahatlık son planda kalır 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 4 ay Rahatlık çok önemli sonuçta üstüne bir şeyler giyiyoruz ama tabii ki şık da durması lazım evet ama içerde duruyor olabilir ama yinede yani güzel dursun 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 61% 4 ay Dışarı çıkarken rahatlık ve dışardan belli olmaması, evde görsellik. 👻 3 0 Yorumla
sedabykks Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 98% 4 ay Bazen görsellik için güzellik için acılara katlanmak gerekir 1 1 Yorumla Ali_KSK 3 ay Ya nasıl acırki zaten yumuşak doku değilmiki Yorumla
Biruh Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 91% 4 ay Kıyafetin içinde kalacaksa rahatlık. Özel biri gorecekse görsellik 1 0 Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 100% 4 ay Görsellik büyük önem taşıyor ama giyemeyeceğim kadar rahatsız ederse giymem o kadar da değil 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 100% 4 ay Rahat olması çok daha önemli benim için rahat edemedikten sonra güzelliğinin bir anlamı yok 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 94% 4 ay İkisini de karşılayan çok az sütyen var ama arayıştayım ve buluyorum da 1 0 Yorumla
theoptimistik Takip Et Xper 1 Yaş: 25 4 ay Görsel olarak güzel nasıl bir sütyene sahipsin merak ettim 0 0 Yorumla
Alive02 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 4 ay Sağlık sağlık en önemli olan bu e rahatsan sağlıklıdır bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay bu büstiyer veya crop degil sonucta kimse gormuyor tabii ki rahatlik 1 0 Yorumla
m DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 4 ay Aşırı rahatsız etmediği sürece görsellik. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 4 ay Rahat etmek daha önemli.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
İlovememe Takip Et Xper 5 Yaş: 27 4 ay Ben rahat etmedikten sonra bir başka bakarak niye rahat olsun 1 0 Yorumla
PePeCbCb Takip Et Xper 5 Yaş: 36 4 ay Önce rahatlığa bakarım sonra görsele rahat olmayanı almam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Rahatlık benim için çok daha önemli rahat edemedikten sonra benim için görselliğin bir önemi yok.
Her ikisi de önemli. Dümdüz bir sütyen takmak istemem sırf rahat diye. Dış görünüm de önemli kıyafette nasıl durduğu.
rahatlık. özel seçimlerde ise rahatlık son planda kalır
Rahatlık çok önemli sonuçta üstüne bir şeyler giyiyoruz ama tabii ki şık da durması lazım evet ama içerde duruyor olabilir ama yinede yani güzel dursun
Dışarı çıkarken rahatlık ve dışardan belli olmaması, evde görsellik. 👻
Bazen görsellik için güzellik için acılara katlanmak gerekir
Ya nasıl acırki zaten yumuşak doku değilmiki
Kıyafetin içinde kalacaksa rahatlık. Özel biri gorecekse görsellik
Görsellik büyük önem taşıyor ama giyemeyeceğim kadar rahatsız ederse giymem o kadar da değil
Rahat olması çok daha önemli benim için rahat edemedikten sonra güzelliğinin bir anlamı yok
İkisini de karşılayan çok az sütyen var ama arayıştayım ve buluyorum da
Görsel olarak güzel nasıl bir sütyene sahipsin merak ettim
Sağlık sağlık en önemli olan bu e rahatsan sağlıklıdır bence
bu büstiyer veya crop degil sonucta kimse gormuyor tabii ki rahatlik
Her ikiside önemli ♀️
Aşırı rahatsız etmediği sürece görsellik.
Rahat etmek daha önemli.. Keyifli günler..
Rahat ve telsiz olanları seçiyorum
Rahatlık daha çok önemli benim için
Ben rahat etmedikten sonra bir başka bakarak niye rahat olsun
Önce rahatlığa bakarım sonra görsele rahat olmayanı almam