Moda & Stil Hem toparlayıcı olan hem de rahatsız hissettirmeyen bir sütyen var mı? ModaOnda Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hem toparlayıcı hem de rahatsız hissettirmeyen bir sütyen var mı? Hem toparlayıcı olan hem de rahatsız hissettirmeyen bir sütyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Pentinin her ürünü çok iyi hangisini alırsan al memnun kalırsınız. 2 0 Yorumla
ceyizlendim Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl helllooo ya ben bralet kullanmaktan daha memnunum bulamadı hep penti nbb falan alıyodum sonra bi kaç öneri gördüm instada deneyenlerbilir diye bi sayfada ordaki linkten aldım 6 aydır taş gibi sağlam ve pamuk gibiler markasını bulunca yazıcam hemen 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 8 ay Görselde ki pembe çok hoşuma gitti. Çok güzel. Hepsi rahatsız edici. 0 0 Yorumla
Hasan045045 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl 50 kat giyenler adam ulaşana kadar güç derman kalmıyor zaten pratik olacak bu işler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hem toparlayan, hem de rahat yok maalesef. Toplarlayanlar bol telli sıkı oluyor 1 1 Yorumla Ali_KSK +1 yıl Pentinin var çok rahat edersin pamuksu ve uçlarına zarar vermez sertse ben de satıyorum çünkü Yorumla
ezomira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Penti’nin lotus sütyenini tavsiye ederim 4 0 Yorumla
Sexikadın5 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pentinin lotus serisi iyi bu konuda 3 4 Yorumla Naibb +1 yıl Kullanıyorsun nasıl rahat mi Yorumla Sexikadın5 +1 yıl @Naibb Evet çok iyiler Yorumla Naibb +1 yıl Ne zamandır kullaniyorsun Yorumla Naibb +1 yıl Ne zamandan berri Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl suwen rosa mınımızer alabılecegın en ıyı toparlayıcı kucultucu sekle sokan ve rahatsız etmeyen sutyen olur ama bıraz pahalı 0 1 Yorumla kanatsizmelegimm +1 yıl Peki küçük göğüsler için mantıklı mı Yorumla
turuncupaten Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Sütyensiz gezmek 1 1 Yorumla Ali_KSK +1 yıl Bence en mantıklısı da bu ama büyükse sıkıntı👍🙂 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 8 ay Evet var ama tamamen rahat diyemem 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Penti çok iyi 1 5 Yorumla Naibb +1 yıl Marka olarak mı Yorumla rumeysayemis +1 yıl Evet Yorumla Naibb +1 yıl Kullanım olarak rahat mı nasıl Yorumla rumeysayemis +1 yıl Rahat Yorumla Naibb +1 yıl Başka marka kullanmiyon mu Yorumla
azginkiz552 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl kom sütyeni 1 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Senin dm neden açık değil ki ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pentinin her ürünü çok iyi hangisini alırsan al memnun kalırsınız.
helllooo ya ben bralet kullanmaktan daha memnunum bulamadı hep penti nbb falan alıyodum sonra bi kaç öneri gördüm instada deneyenlerbilir diye bi sayfada ordaki linkten aldım 6 aydır taş gibi sağlam ve pamuk gibiler markasını bulunca yazıcam hemen
Görselde ki pembe çok hoşuma gitti. Çok güzel.
Hepsi rahatsız edici.
50 kat giyenler adam ulaşana kadar güç derman kalmıyor zaten pratik olacak bu işler
Hem toparlayan, hem de rahat yok maalesef. Toplarlayanlar bol telli sıkı oluyor
Pentinin var çok rahat edersin pamuksu ve uçlarına zarar vermez sertse ben de satıyorum çünkü
Penti’nin lotus sütyenini tavsiye ederim
Pentinin lotus serisi iyi bu konuda
Kullanıyorsun nasıl rahat mi
@Naibb Evet çok iyiler
Ne zamandır kullaniyorsun
Ne zamandan berri
suwen rosa mınımızer alabılecegın en ıyı toparlayıcı kucultucu sekle sokan ve rahatsız etmeyen sutyen olur ama bıraz pahalı
Peki küçük göğüsler için mantıklı mı
Sütyensiz gezmek
Bence en mantıklısı da bu ama büyükse sıkıntı👍🙂
Bralet tarzı sütyenler
Evet var ama tamamen rahat diyemem
Var ama marka yerine ürün araştır
ülke nolur düzgün sütyen yap
Bralet en rahatı kullanabilirsen
Penti marvel kullanıyorum
Penti-lotus
Penti çok iyi
Marka olarak mı