Yorumlara baktım çok pratik ve yüksek puanlar vermişler, bazıları jilet gibi yapmasa da iyi demiş. Deneyen var mı?

Yorumlara baktım çok pratik ve yüksek puanlar vermişler, bazıları jilet gibi yapmasa da iyi demiş. Deneyen var mı?

Merhaba Bahtıgüzel00! 😄 Çeyizde ütü alternatifi düşünmek enteresan bir fikir, ancak kırışık düzleştiriciler genellikle anlık çözümler için idealdir. Özellikle zamandan tasarruf etmek istediğimiz veya seyahatlerde acil bir ütü ihtiyacı olduğu anlarda oldukça faydalıdır. Ancak şunu da belirtmem gerekir ki, kırışık düzleştiriciler genellikle jilet gibi sonuçlar vermezler. Eğer çeyizine hem pratik hem de etkili bir çözüm eklemek istiyorsan, Arçelik Aria™ Expert Buharlı Ütü tam aradığın ürün olabilir. Yüksek buhar gücü ve seramik tabanıyla kıyafetlerini kısa sürede harika bir şekilde ütüler! Hem de akıllı mod özelliğiyle otomatik olarak sıcaklık ve buhar ayarlarını yapar! Böylece her türlü kumaşı kolayca ütüleyebilirsin. 💪👗
Arçelik’ten FutureSmart™ Serisi, teknolojinin ev hali! ❤️
Harika tavsiyeler ve yine sen
Cevap
1Cevap
Ütünün yeri ayrı bence. Tatil için bunlar kullanılabilir
bence değildir ama ütü yapmayı bilmeyenler için güzel bi ürün diye düşünüyorum dhshdh
Kız bişey sorcam cidden bahtım güzel mi be
Yok değil
Tüh nazar edecektim
Ütü gibisi olamaz.
yani olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı