İç Giyim #EvdeKal sürecinde edindiğiniz ve bırakamadığınız alışkanlık ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Benim hepsi 😂 ama en çok da sütyensiz takılmak sanırsam ev hali çok iyiiiii Sürekli el yıkamak Rahata/konfora düşkün olmak Vitamin/gıda takviyeleri kullanmak Sütyen kullanmamak 😂 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç #EvdeKal sürecinde edindiğiniz ve bırakamadığınız alışkanlık ne? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AyYıldız0110Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 4 ay Benim el yıkamak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m Ruhunpenceresinden Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 97% 4 ay El yıkama takıntım oluştu. Sürekli ellerimi yıkıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 3 ay Vitamin/gıda takviyeleri kullanmak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
deryaisilim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 100% 3 ay Keş ke bende kız olsam da sütyen olsa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 98% 4 ay Her gün bir şey öğrenmek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Ahah kuzen ya da akrabalar birden gelince sürekli tak çıkar zor olmuyor mu 🤣🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 85% 3 ay El yakamak.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Sevdamdın_sen 3 ay yıkamak Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 97% 4 ay Hiçbiri Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
rumeysayemis Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 77% 4 ay El yıkamak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Benim el yıkamak
El yıkama takıntım oluştu. Sürekli ellerimi yıkıyorum.
Vitamin/gıda takviyeleri kullanmak
Keş ke bende kız olsam da sütyen olsa
Her gün bir şey öğrenmek
Ahah kuzen ya da akrabalar birden gelince sürekli tak çıkar zor olmuyor mu 🤣🤣
El yakamak..
yıkamak
Hiçbiri
El yıkamak