
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir ayakkabı mağazasında yaşanan olay sosyal medyada gündeme oturmuştu. Genç bir kızın istediği ayakkabıyı almadığı için annesini merdivenden aşağı ittiği iddia edilmişti ve bunun videosu hızla yayılmıştı. Aşağı itilen kadın, görüntüleri çekip sosyal medyaya koyan kişiye dava açtı.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Genç bir kızın istediği ayakkabıyı alamaması üzerine annesini merdiven aşağı ittiği iddia edildi. Bu anları videoya çeken kişi sosyal medya üzerinden görüntüleri paylaştı. Video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Aşağı itilen kadın, o anları kamerası ile kayda alıp sosyal medya üzerinden paylaşan kişiye dava açtı.
Olayı anlatan anne, "Kızımla birlikte mağazaya geldik. Kızım ayakkabılara baktı, beğendiği bir ayakkabının fiyatı yüksekti. 'Kızım bu pahalı almayalım' dedim. Ancak daha sonra benden para istedi. Ben de üzülmesin diye, yanına çıktığım sırada beni çekiştirme başladı, dengemi kaybettim ve merdivenlerden düştüm. Bu arada herkes kızıma bağırıyordu. Kızım sakinleşti ve mağazadan çıktık. Kızımdan şikayetçi değilim. Bu görüntüyü çeken ve sosyal medyaya yayan kişiden davacıyım. O da benden özür diledi ama ben ve kızım çok üzüldük" ifadelerini kullandı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 