
Son dönemde sosyal medya üzerinden eleştirilen Pınar Altuğ, Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yaptı. Canlı yayında kendisini eleştiren kişilere uyarıda bulunan Pınar Altuğ, "Kızım ve eşim hayattaki en değerli iki varlık, onlar can parçalarım. Onlara uzanan dili koparırım" ifadelerini kullandı.
Karantina döneminde ailesiyle evde olan Pınar Altuğ, son dönemlerde aldığı eleştirilere verdiği cevaplar ile çok konuşuldu. Instagram üzerinden canlı yayın yapan Altuğ, eleştiriler hakkında açıklamalarda bulundu.
Kendisini eleştirenlere karşı konuşan Altuğ, "Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar" dedi.
Ailesine gelen herhangi bir hakareti kabul etmeyeceğini belirten Pınar Altuğ, "Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlar can parçalarım. Onlara uzanacak dili koparırım" diye konuştu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 