Google NewsTakip Et

Ünlü İsimlerden Şehitlerimiz için Başsağlığı Mesajları

Serap Aksu
Ünlü isimler şehitlerimiz için başsalığı mesajları yayınladı
Ünlü isimler şehitlerimiz için başsalığı mesajları yayınladı

Dün gece yapılan hain saldırıda şehit düşen 33 askerimiz için millet olarak yas tutuyoruz. Ünlü isimler de şehitlerimizle alakalı içlerindeki acıyı başsağlığı dileyerek gösterdiler. İşte ünlü isimlerin üzüntülerini paylaştığı bazı başsağlığı mesajları.

Hülya Koçyiğit: "Mübarek gecede aldığımız haber, 33 Mehmetçiğimizin şehit edilmesi, yüreğimi yaktı. Allah Türk Silahlı Kuvvetlerini korusun ve güç versin. Hakikaten yüreğim yanıyor. Şehitlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa, milletimize sabır diliyorum."

Türkan Şoray: "Yüreğimiz dağlandı. 33 evladımızı kaybettik. Ailelerine Allah'tan sabırlar diliyorum. Nurlar içinde yatsınlar. İnşallah bu aldığımız son acı haber olur ve ülkemize barış gelir."

Fatma Girik: "Bugün karanlık bir sabaha uyandık. 33 çocuğumuz şehit oldu. Ailelerine sımsıkı sarılsam, acılarını bir iğne ucu kadar hafifletsem keşke ama hiçbir şey yüreğimizdeki bu acıyı soğutamaz. Ülkeme barışın, huzurun bir an önce gelmesini diliyorum. Başımız sağ olsun."

Kerem Alışık: "Canımız çok yandı. Acımız çok büyük. Yüreğimiz kan ağlıyor. 33 evladımızı yitirdik. Ailelerinin acısını yüreğimde hissediyorum. Kalbim Mehmetçiğimizle çarpıyor. Bölgeye, ülkemize kalıcı barışın gelmesi en büyük duam."

Cüneyt Arkın: ""İdlib'de şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

Tarkan: "Başımız sağ olsun. İdlib'de hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Dualarım Mehmetçik'le."

Kenan Doğulu: "İdlib'de gerçekleşen saldırı sonrası hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yakınlarının, ailelerinin, Türk milletinin başı sağ olsun."

Hadise: "Kelimeler boğazımda düğüm. Hissettiğim acıyı anlatamıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalan acılı ailelerine sabır diliyorum. Dualarım Mehmetçiğimizle."

Şahan Gökbakar: "Çok üzgünüm. Gencecik canlar gitti. Allah şehitlerimize rahmet eylesin."

Emel Sayın: "Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin, ailelerine de sabır versin. Yaralı evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun."

Beyazıt Öztürk: "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ocaklara acı düştü. Allah acılı ailelerine sabır versin."

Tolga Çevik: "Bu gece gelen şehit haberiyle içimiz yandı. Anaları, babaları düşünmeden bir an geçmiyor. Eşsiz evlatlarımıza, kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Bitsin artık bu haberler! Bu vatanın hiçbir evladına zeval gelmesin."

Son Güncelleme: 6 Mar 2020 / 14:03
Ünlü İsimlerden Şehitlerimiz için Başsağlığı Mesajları
30 Cevap