Google NewsTakip Et

Sosyal Medyanın Yeni Fenomeni Filozof Atakan

Filozof Atakan
Filozof Atakan

Aristo'dan Nietzsche'ye, 5 ayda okuduğu 250 kitap ile sosyal medyanın gündemine oturan Atakan, felsefe hakkında yaptığı yorumlar ile birçok insanın dikkatini çekmeyi başardı.

Birkaç gündür sosyal medyanın dilinden düşmeyen ve neredeyse her platformda paylaşım rekorları kıran Atakan, felsefe hakkında yaptığı yorumlar ile izleyenleri şaşkınlığa düşürdü. Sadece 10 yaşında olmasına rağmen 5 ayda 250 kitap okuyan Atakan, bir kitap mağazasında ve kitap fuarında söyledikleri ile sosyal medyada bir fenomen haline geldi.

Gelecekte iyi bir Psikiyatr olmak isteyen küçük filozof, psikoloji ile alakalı birçok hastalığa çözüm bulmak istiyor. Mesleki hayali dışında bir de Cumhurbaşkanı olmak istediğini söyledi. Gündem olan videoda okuduğu kitapları ve düşüncelerini söyleyerek izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Son Güncelleme: 21 Nis 2026 / 15:04
Sosyal Medyanın Yeni Fenomeni Filozof Atakan
Cevapla