Google NewsTakip Et

Eski Kocasının Sevgilisini Öldüren Kadın: Sana da Sıra Gelecek

Özlem G. - Aynur Süngülü
Özlem G. - Aynur Süngülü

Konya'da boşandığı kocasının birlikte yaşadığı Aynur Süngülü'yü silahla öldüren Özlem G.'yi yakalama çalışmaları devam ediyor. Özlem G.' cinayetten önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski kocasının ayakkabısının üzerine basarak, "Sana da sıra gelecek" yazarak tehdit etti.

Olay, Konya'da meydana geldi. Özlem G., İstanbul’dan boşandığı eski kocası Tufan K.'nin birlikte yaşadığı Aynur Süngülü'nün evine geldi.

Özlem G.'ye kapıyı Aynur Süngülü'nün kızı açtı. Eve giren Özlem G., yanında getirdiği tabanca ile Süngülü'yü vurarak öldürdü.

Özlem G., bir taksiye binerek olay yerinden ayrıldı. Polis, yaptığı araştırmada Özlem G.'nin otogara gittiğini tespit etti.

Polis, Özlem G.'nin Konya Otogarı'na gittiği taksiciye ulaştı. Taksici ifadesinde, kadının aracına bindikten sonra otogara gitmek istediğini ve konuşmadığını söyledi.

Özlem G. Kocaeli'de yakalandı

Özlem G.'nin Kocaeli'de yakalandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 3 Ocak'ta Konya'nın Seydişehir ilçesinde kasten öldürme olayını gerçekleştirip kaçan Ö.K'nın Kocaeli'de bulunduğunun tespit edildiği bildirildi.

Açıklamada, Ö.K'nın bulunduğu adresin tespit edilmesinin ardından geçekleştirilen operasyonda gözaltına alındığı, Kocaeli Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin tamamlanmasıyla şüphelinin Konya Emniyet Müdürlüğüne teslim edileceği bildirildi.

Sana da sıra gelecek
"Sana da sıra gelecek"

"Sana da sıra gelecek"

Özlem G.'nin cinayetten hemen önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, eski kocasının ayakkabısının üzerine basarak, "Sana da sıra gelecek" notunu yazdı. Özlem G.’nin, bu paylaşımdan hemen sonra ise, "Ben bir tek seni sevdim. 'Kızlarına bak' dedim. Canlarım sizleri çok seviyorum" yazdı.

Sana da sıra gelecek
"Sana da sıra gelecek"
Son Güncelleme: 2 May 2026 / 01:05
Eski Kocasının Sevgilisini Öldüren Kadın: Sana da Sıra Gelecek
Cevapla