Google NewsTakip Et

Melisa Şenolsun'un Los Angeles'ta Giydiği Kıyafet Büyük Ses Getirdi

Tugrul Turcan
Melisa Şenolsunun Los Angelesta Giydiği Kıyafet Büyük Ses Getirdi

"2. Hollywood Türk Filmleri Festivali"nin kapanış töreninde, 92'nci Akademi Ödülleri'nde Türkiye'nin Yabancı Dilde Oscar adayı "Bağlılık Aslı" filmi gösterildi. Oyuncu Melisa Şenolsun gecede yaptığı derin sırt dekolteli kıyafet seçimi ile adından söz ettirdi. Haki yeşil bir elbise ile gecede boy gösteren Şenolsun, törene damgasını vurdu.

ABD'nin Los Angeles şehrinde bulunan Linwood Dunn Theater'da kırmızı halı seremonisiyle başlayan galaya, Türkiye'nin Los Angeles Başkonsolosu Can Oğuz, Golden Globe Başkanı Lorenzo Soria ve Başkan Yardımcısı Ali Sar, 2. Hollywood Türk Filmleri Festivali Başkanı Ogün Şanlıer, yönetmen Semih Kaplanoğlu, yönetmen Uğur Uludağ, yapımcı Mustafa Karadeniz, yönetmen Eylem Kaftan, oyuncu Yasemin Allen, Anadolu Ajansı Kültür Sanat Haberleri Editörü Bünyamin Yılmaz'ın yanı sıra ABD ve Türkiye'deki sinema sektöründen isimler katıldı.

Yönetmen Semih Kaplanoğlu
Yönetmen Semih Kaplanoğlu

İkinci film Bağlılık Hasan'ı bu yaz çektim. Şu an kurgu aşamasında. Umut ediyorum bu ilkbaharda bitmiş olacak

Kapanış törenine katılan yönetmen Kaplanoğlu, organizasyonda emeği geçen Türkiye'nin Los Angeles Başkonsolos Oğuz ve Barbaros Tapan'a teşekkür ederek, "Birazdan izleyeceğiniz Türkiye'nin Oscar adayı olan film, 'bağlılık' üçlemesinin ilk filmi. Film, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile senaryosunun yazımında, Asya Pasifik Film Akademisinin katkısıyla gerçekleşti. İkinci film Bağlılık Hasan'ı bu yaz çektim. Şu an kurgu aşamasında. Umut ediyorum bu ilkbaharda bitmiş olacak. İyi seyirler dilerim." ifadelerini kullandı.

Melisa Şenolsun
Melisa Şenolsun

Oyuncu Melisa Şenolsun ise Hollywood'un sinemanın kalbi olduğuna vurgu yaparak, destek olmak için katıldığı festivalin uzun yıllar sürmesini diledi.

Şenolsun, yaklaşan projeleri hakkında da şu bilgileri verdi:

BKM ile çektiğimiz Güzelliğin Portresi filmimiz var vizyona hazırlanan. Bir de Netflix'te çekmiş olduğumuz bir dizimiz var Atiye. Onların çıkmasını bekliyorum, çok da az kaldı, o yüzden heyecanlıyım, dört gözle bekliyorum.

Melisa Şenolsunun Los Angelesta Giydiği Kıyafet Büyük Ses Getirdi
Melisa Şenolsunun Los Angelesta Giydiği Kıyafet Büyük Ses Getirdi

Last night @hollywoodturkishff 💫 Melisa Senolsun (@melisasenolsun)'in paylaştığı bir gönderi ()

Son Güncelleme: 25 Kas 2019 / 04:11
Melisa Şenolsun'un Los Angeles'ta Giydiği Kıyafet Büyük Ses Getirdi
59 Cevap