Google NewsTakip Et

Havalar Daha da Isınacak! Yanmaya Hazır Mısınız?

Havalar Daha da Isınacak! Yanmaya Hazır Mısınız?

Hafta boyunca hava sıcaklıklarının ülke genelinde artması ve mevsim normallerinin 3-7 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Marmara, Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimlerinde yüksek sıcaklıkla birlikte yüksek nem bekleniyor. Nemle birlikte hissedilen sıcaklıkların yüksek olması nedeniyle meydana gelebilecek sıcak çarpması gibi olaylara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Cuma'dan itibaren Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen serin ve yağışlı sistemle birlikte mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının azalması ve mevsim normallerine inmesi öngörülüyor.

Trakya'ya hafta sonu yağış gelmesi bekleniyor!

Meteorolojiden yapılan açıklamada, hafta boyunca Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da kısa süreli sağanak geçişler meydana geleceği belirtildi. Hafta sonunda ise Cuma'dan itibaren Karadeniz üzerinden serin ve yağışlı hava geleceği aktarılan açıklamada, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının azalacağı ve mevsim normalleri seviyesine ineceği belirtildi.

Son Güncelleme: 24 Nis 2026 / 08:04
Havalar Daha da Isınacak! Yanmaya Hazır Mısınız?
Cevapla