
Şu sıralar Twitter hesabını çok aktif ve sözünü esirgemeden kullanmaya başlayan Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, gündemle ilgili; Hürriyet Gazetesi'den Tolga Akyıldız'ın sorularını yanıtladı. Özoğuz, 'O Ses Türkiye' jürisinden neden ayrıldığı konusuna da açıklık getirdi.
Gökhan Özoğuz, Tv8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasından neden ayrıldığını şu cümlelerle ifade etti:
Yarışma beşinci yılından sonra benim için kendini tekrar etmeye başladı. Haftalık program sayısı TV8 döneminde ikiye katlandı. Acun, kıtalararası birçok önemli işle uğraştığından programdan düştü. Acun düşünce ben de düştüm. Benim orada kalma sebebim önce müzikse sonra Acun’la programdaki muhabbetimizdi.

Son günlerde Twitter'ı çok aktif kullandığı ve politik tweetlere neden ağırlık verdiği yönündeki soruya Gökhan Özoğuz'un cevabı şöyle oldu:
Twitter’ın gücünün farkında değildim. Kendimi bildim bileli dünya görüşüm aynıdır. Bizim Hakan’la çocukluğumuz rahmetli babamızın Fenerbahçe’deki eczanesi, Şükrü Saracoğlu Stadı ve Akmar Pasajı üçgeninde geçti. Biz o üçgende Rum, Ermeni, Kürt, Arap, İranlı, İtalyan komşularımızla iç içe, sevgiyle büyüdük. Fenerbahçe’de o üçgenin içinde büyümüş olmanın getirdiği sorumluluk bugün 40’lı yaşlara geldiğimizde birtakım konularda fikrimizi söyleme zorunluluğunu yarattı.
Başarılı müzisyen Gökhan Özoğuz bugünün gençlerine yönelik şu tavsiyelerde bulundu:
Gençlere özgürlük alanı tanınması lazım. Kendilerini özgürce ifade etmeli, sorgularken korkmamalı, özgüven problemi yaşamamalılar. Sorunları çözmek istiyorsak uçlara savrulmadan vizyoner bir politika üretmeliyiz. Gençliğimiz kendi köklerinden sağlıklı bilgi alamıyor. Bu nedenle özündeki bilgiyi güncelleme ve yüzünü Batı’ya dönüp oradaki bilgiyi doğru yorumlama şansı da olamıyor.
Gökhan Özoğuz, 23 Mayıs'ta attığı bir tweette; sosyal medyada bulunup bulunmamakta ikilem yaşadığını açıklamıştı.
Bu Twitter bazen çok saçma ,bazen çok doğru .
— Gökhan Özoğuz (@gokhanozoguz) May 23, 2019
Sevmek ile nefret etmek çok kısa mesafelerde.
YANLIŞ ANLAMALAR GIRLA !
Doğru gelen şeyleri işaret etmek güzel . Bazen kapatmak istemiyor değilim.Gereksiz gibi ama değil gibi de. Bilemedim.🙌🏼
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En İyi Cevaplar