Google NewsTakip Et

Ecem Karaağaç: Bana Enerji Yüklenmedi, Büyü ve Sihir Yapıldı

Serap Aksu
Ecem Karaağaç
Ecem Karaağaç

Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç, ''Sana enerji yüklemesi yapacağım'' diyerek kendisini cinsel birlikteliğe zorlayan kişi hakkında savcılıkta suç duyurusunda bulunmuştu. Karaağaç. 2. Sayfa programına telefonla katılarak açıklamalarına devam etti.

"Şu an yargı sürecinde olduğum için anlatamıyorum. Beni büyü yoluyla kandırdı. Kimse 'gönül' falan buradan pay çıkarmasın kendisine. Neden kendisi bana defalarca kez para teklif etti? Benimle asla öyle bir konuşma yapmadı. Bana yazdığı bütün hesapları kapattı. Yargı süreci olduğu için anlatamıyorum. Yargı süreci tamamlandığında herkesin utanacağına eminim.

O olaylara nasıl inandım, nasıl iki yıl bu süreci yaşadım anlatamıyorum. Yargı bittikten sonra anlatacağım tüm pislikleriyle bana saldırıyor. Çünkü kendisi davalık olduğu için başına geleceklerin farkında. Kendisi o kadar güzel rol yapıyor ki anlatamam. Bu olay açığa çıktığında herkes 'Sen neler yaşamışsın' diye bana gelecek. Ben de istiyorum her şeyi anlatmak ama yargı sürecinde olduğum için anlatamıyorum.

Ecem Karaağaç: Bana Enerji Yüklenmedi, Büyü ve Sihir Yapıldı

Bu adam beni kandırdı, dini inançlarımı kullandı, bana sihirler yaptı. Ailemi, beni kullandı. Kendisi çok güzel rol yapıyor ve ben buna iki sene şahit oldum. Beni her şeyle tehdit ediyor…

'Enerji alışverişi' diyorlar öyle bir şey yok ne Survivor'ı ne enerjisi, beni istismar etti. 'Ailene sihir yapacağım' dedi. Onun söylediklerinden sonra annemin başına bir takım sıkıntılar geldi. Bu şekilde kandırmaya başladı beni… Benim dini inançlarımı kullandı, manevi yönlerimi kullandı.

Ben her şeyi savcılığa verdim, her şey ortaya çıkacak. Ben bütün bu saçmalıklara, tanımadığım birine nasıl inandığımı sorguluyorum ama inandırılmak içinde bütün deliller ortada. Keşke sizin yanınıza gelsem de her şeyi anlata bilsem ama şu anda hiçbir şey yapamıyorum, olay yargıda…''


Son Güncelleme: 30 Mar 2019 / 04:03
Ecem Karaağaç: Bana Enerji Yüklenmedi, Büyü ve Sihir Yapıldı
38 Cevap