CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığında Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen tanıtım toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmada hedeflerini şöyle sıraladı:
Ben İstanbul'u yeniden küresel iddia sahibi bir marka kent haline getirmek için adayım. İstanbulluların mutlu ve özgür olmaları için adayım. İstanbul'un ekonomisini büyütmek, iş olanakları yaratmak ve gençlerin yeniden umudu haline getirmek için adayım.

CHP Adayı Ekrem İmamoğlu "Beş büyük hedefim var" diyerek İstanbul için projelerini sıraladı:
5 büyük somut hedefim var:
İstanbul'un ulaşım ve trafik sorununu çözmek. İstanbul'daki kent yoksulluğu ile mücadele etmek ve pahalı yaşamı ucuzlatmak. İstanbul'da doğru kentsel planlama ile çevre, imar ve deprem sorunlarını çözmek. İstanbul'un işsizlik sorununu çözmek, yeni ekonomi ve yaratıcı endüstriler için İstanbul'u bir çekim merkezine dönüştürmek. İstanbul'un yaşam kalitesini yükseltmek, kültür, sanat ve spor faaliyetlerini, İstanbul'un tamamına yaymak.

İmamoğlu: "Kadınlar olmadan kazanmamız imkansız"
İstanbul tam anlamıyla kadın dostu bir kent olacak. Kadınların yönetimde eşit temsil edilmeleri desteklenecek. İstanbul, kadınlar için güvenli hale gelecek. Siz olmadan kazanmamız imkansız.
Kaynak: AA
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En İyi Cevaplar