Demet Akalın, Miss Universe'de yarışarak ülkemizi temsil edecek olan Türkiye Güzeli Tara De Vries'e destek olmayanlara tepki gösterdi.

Miss Turkey 2018 yarışmasından ikincilikle ayrılan Tara De Vries, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenecek olan Miss Universe yarışmasında ülkemizi temsil edecek.
Tum guzellerin cekimlerini basin ordusu,ana haberler,cnn’ler yaparken! Bizim Turkiye guzelinin fotograflarini oda arkadasi cekiomus! Avrupa’da yasayan tum gurbetci kardeslerimizin destegini bekliyoruz...dunyanin obur ucunda tum zerafetl ve bildigi onca yabanci dille yalniz kalmasin guZel Tara🥰hic bir Turk yalniz degildir guzel kiz insalllah guzel bir derceyle donersin tum dualarim seninle... @taradevries #turkiye #missuniverse2018 DEMET AKALIN (@demetakalin)'in paylaştığı bir gönderi ()
Önümüzdeki hafta gerçekleşecek yarışma öncesi, geleneksel olarak her yıl yapılan ve tüm ülkelerin ikinci güzellerinin ulusal kıyafetlerini sergilediği geceye, Tara De Vries Hürrem kostümüyle çıkmış ve büyük beğeni toplamıştı. Tara'ya en büyük destek ise Demet Akalın'dan geldi. Demet Akalın, Tara'nın yalnız bırakıldığını belirtti ve gurbetçilerden Tara için destek istedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En İyi Cevaplar