Google NewsTakip Et

Evlenme İsteği Pahalıya Patladı!

Tugrul Turcan

Denizli'de yaşayan Süleyman Önal(53), evleneceği gerekçesiyle tanıştırıldığı Pınar Y. ve yakını olduğu kişiler tarafından 22 bin lira dolandırıldı.

Süleyman Önal Evlenme Vaadiyle Dolandırıldı
Süleyman Önal Evlenme Vaadiyle Dolandırıldı

Denizli'de çiftçilik yaparak geçimini sağlayan ve 3 yıl önce eşinden boşanan Süleyman Önal "Artık bekarlık canıma tak etti" diyerek, mahallede tanıştığı bir kişiye evlenmek istediğini söyledi...O kişi de "Süleyman amca eğer bu kadar evlenmek istiyorsan buna aracı olabilirim" dedi. Bunun üzerine Süleyman Önal ve aracı olan, gelin adayı ile kişi tanışmak için Hatay'ın Antakya ilçesine gittiler. Burada Pınar Y. ve ağabeyi olduğunu söyleyen bir kişi ile tanışan Süleyman Önal, Pınar Y.ye "Aramızda yaş farkı var bu ilerde sıkıntı" olmasın dedi. Pınar Y. de Süleyman Önal'a "Aramızdaki yaş farkı önemli değil. Mutlu olayım yeter" diyerek evlenmeyi kabul etti. Bunun üzerine sevinçten adeta havalara uçan Süleyman Önal burada takılar ve süt parası olmak üzere 17 bin lira harcadı.

Süleyman Önal Artık Kesinlikle Evlenmeyi Düşünmediğini Söyledi
Süleyman Önal Artık Kesinlikle Evlenmeyi Düşünmediğini Söyledi

Daha sonra Pınar Y ile memleketi Denizli'ye dönen Süleyman Önal başından geçenleri söyle anlattı: "Pınar Y. Denizli'ye gelmemizden sonra evde hasta olduğunu söyledi. Kendisini hastaneye götürüp, muayene ettirdim. Eve döndükten sonra telefonla konuşuyormuş gibi yapıp, sokağa çıktı. Burada, kendisini bekleyen araca binerek kaçtı. Dolandırıldığımı, kaçtığında anladım. Bunlar 6- 7 kişilik çete. Aracısı, taksicisi, 'Ağabeyiyim' diyen de, 'ablasıyım' diyen de şebeke. İnsanları zayıf oldukları yerlerden yakalayıp dolandırıyorlar. Beni dolandırıldılar, başkası kanmasın bunlara." dedi. Yaptığı diğer masraflar ile toplam 22 bin lira dolandırıldığını belirten Önal, bu kişilerden şikayetçi oldu. Jandarma, şüphelilerin yakalanması için araştırma başlattı.

KAYNAK: DHA

Son Güncelleme: 26 Şub 2019 / 04:02
Evlenme İsteği Pahalıya Patladı!
57 Cevap