ABD'nin Utah eyaletinde yaşayan Ryan ve Jared Smith kardeşler, babalarının bodrum katında kurdukları yazılım şirketleriyle Teknoloji dünyasının yeni milyarderleri oldular.
Qualtrics International adını verdikleri şirketlerini, Almanya merkezli bir yazılım devi olan SAP SE'ye 8 milyar dolara satan Smith kardeşler işlerinin patronu olmaya devam edecekler. Şirketin CEO'su ve ekrandaki yüzü olan 40 yaşındaki Ryan Smith, 10 yıldır şirketlerine girişim sermayesi almayı reddediyordu.
Fakat daha sonra Accel ve Sequoia Capital şirketleriyle anlaşma yapmayı kabul eden Ryan Smith, şirketlerinin piyasa değerinin 2,5 milyar dolara kadar çıkmasını sağladı.
Microsoft'tan General Electric'e kadar uzanan müşteri yelpazelerine müşteri anketi yazılımı geliştiren Qualtrics; bu hizmetleri sayesinde son yedi yılda gelirlerini sekiz katına çıkardı.

Kaynak: BBC
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En İyi Cevaplar