Bebek yüzlü erkekler bence.
Hayır, sert yüzlü erkekler favori.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sert hatlı erkek ama ayı değil. Yani hanzo olmayacak. Davranışı tatlı olacak kadına. Başkalrına hayır demeği bilecek. Bütün günü ofiste çalışıp sadece kalem tutan erkek değil, yeri gelse evde birşeyleri tamir ede bilecek ağir birşeyler taşıya bilecek yeri gelse odun kırabilecek kapasiteye sahip. Her erkek bunu yapa bilir demeyin. Yapma şekli var mızmızlanarak mı yoksa severek mi.
Başta ayı olmayacak dedin 1-0 kaybettim 😒
Burda bunlara bakıp sert yüz hatları olanı seçeceğim normalde başka tip erkeklere bakıyorum. Ben esmer sevdiğimi sanıyordum meğer kumral-sarışın seviyormuşum. Ödkdldjd bunuda bu sene farkettim
tamamen tipine göre değişiyor bak buradaki yorumlara bakma sert derler diğer baby face i görür erirler yanii baby face i zayıflık olarak algılıyor bizim kızlarımız öyle bir şey yok yanii illa sorunda bununda ekleyeceksin yorum yaparken anca öyle yorum yaparlar
Sen dünya tatlısı sempatik erkeklerden hoşlandığın için ikisinin ortası diyorum..
Sert ama tatlı bir görünüm severler.
Gerçi kişiden kişiye gore değişir bu..
Cevap
54Cevap
Ji Chang-Wook gibi💋
My Love❤️
Sert bakışları olan diyorum çünkü ben öyleyim
Ama kızlar sert erkeklerden korkuyor oysa kalbim suya yatırılmış gibi yumuşacık 😜
bende bebek yüzlüyüm napak bebek yüzlü biriyle sevgili olup kardeş kardeş gezelim mi? Hayatta olmaz öldürsen de olmaz.
haaaa😅 ben elendim 😅
@Ceyrekmuhendiss :D :D
Niye hiç sevilmediğimi anladım yüzümün ya bebek olması lazım ya yetişkin ama benimki ikisinin arasında ergen surat olunca... ondan demek ki 😂😂😂
sert, hafif keskin olgun yüz hatlar daha çekici..
ama kimine Baby Face de baya yakışıyor 😊😀
İkiside değil kadınların gözbebeği parası dolgun altında arabası olan maaşı yüksek olan erkek modeli onlar için en iyisi yoksa bebek yüzlü olmuş sert olmuş onlar için pek fark etmiyor heleki şu zamanda :))
Kızlar için yakışıklı olsun da gerisi önemli değil :D
Fotoğrafını koydukların gibi olursa tüm kızlar tav olur. Ayırmaya gerek yok.
Valla çirkin olmayan her erkeğin/kadının şansı yüksek
Ben çirkin miyim mi?
Erkek dediğin sert görünmeli ama kadınına karşı tam aksine de yumuşak olup güven verebilmeli.. Bayby face erkek seven kızları anlamak biraz zor.
kadınların ne istedikleri belli olmuyorki. yeterki olsun yapsın diye bekleyen kızlar çok var. erkekğin her yerine ihtiyaç duyanlar var
Sert yuzlu diyenler olacaktir fakat bu kriter disinda birde dovecekmis gibi bakip gulmeyen insanlar hakkinda ne dusunuyorlar merak etmiyor degilim.
Allah bazen ikisini de vermiyor ortada bir tip oluyorsun o zaman artık ne denk gelirse :)
sert hafif yuz hatli ama bebeksi durusu onemli ve konusurken sesi yapisi onemli hatlar bide cok onemli
ve erkegin vucut orantisi
sonucta kizlar evlenir buyuk ihtimalle ee kocasininda seksi bir vucuda sahip olmasinida ister ki evliligi hem heycanli hem duzgun bir sekilde ilerlesin dite
ama tabikide karakterde cok etkiliyo %70olusturuyor nerdeyse
Bana göre bebek yüzlü. Ama keskin hatlara sahip bebek yüzlü olanlar daha güzel.
Sert, Haşin, gaddar fakat bilakis çok kibar olucak. İyi dans edecek, çok ısrar edecek. O kadar! 😎
Erkek dediğin yakısıklı olmamalı. Karizmatik ve sempatik olması yeterli
Erkek dediğin yakışıklı olması gerekmiyor muydu
Sert hat? Bin türlü sert hat var , kadir inanır’da var , erol taş’da var 😀
Burdaki fotoya bakınca bebek yüzlü olan etkiliyo ama benim favorim ikisinin karışımı
Tabikide sert yüzlü lezbiyenler bile takılır digerleriyle kdjd
Sert yüzlü erkekler (kemikleri çıkık çıkık olacak😍😍😍😍😍)
Bence bebek yüzlü erkekler candır ama kızlar ağzının tadını bilmiyorc
Sert yüzde hatlar daha belirgin. Çok çekici oluyorlar
Bırakın da kız bebeksi erkek de sert ve çekici kalsın 😄
bu çok basit ergen kız tayfası 16 22 babyface sever 25 üzeri erkekten anlayan kadınlar ise sert sever
Herkes sert hatlı diyor gidiyor kız güzeli bebeksi yüzlü erkeklerle evleniyor dövmxmcmxmck
Sert yüz hatları olan.
Sert yüz harlarına sahip olan, erkek.
Hem sert hem bebek ama nasıl olucak bende bilmiyorum
Kaşlarını çatınca sert hatlı gülerken bebek olan olabilir
Daha olgun ve kendinden emin bir görüşe ve tabiki sert bir çekiciliği olduğu için
Selam kıslar
Yakışıklı erkek severler sert ya da bebeksi fark etmiyor
Çocuk gibi olmaktansa bence sert ifadeli ve çekici olması tercihimdir.
Yüreği bebek, mizacı sert..
Sert hatlı seviyorlar genelde.
Hatlari sert erkekler daha çekici bana göre
erkek diyebileceğimiz erkek
Sert yüz hatları olan Adam 😂
Ben tatlı ve baby face severim ❤️
Sert duruşlu ama yumuşacık kalpliii ❤️
karizmatik erkek candır☺️
Hiçbiri bence yüzlü bebek yüzsüz bebek mi olur
Sert hatları olanlar daha göz bebebebegii 😜😜
Kızlar sert seviyorum derler 😆
kadınına göre değişen yüzler.
bebek yüzlü erkeklerin beğenilmemesi beni üzdü lan
Dâha çok çeker ilgimi
Sert hatlara sahip bir erkek.
Sert Yüzlü Erkekler
*Gecen bol olsun.*
Kemikli ve sert yüz hatları olan erkekler :)
Sert ve oturmuş hatlar daha iyi.
Sert hatlar.
#devilinme
Sert mizacli kibar ve duysrli birii
İkisi de olmalı biraz
Sert yuzlu erkek daha karizma
Sevgilim gibi bebek yüzlü...😍🤗
Bebekyüzlü tabiki :p
Sivri burun ve sakal👍🏻
Kızlarda bebek yüzlü erkeklerde sert 👍🏻
Ben bebek yüzlü seviyorum
Bebek yüzlü erkek nedir ya. Sert hatları olmalı