Güzellik & Bakım Ayaklarıma bu renk oje sürdüm nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Siz ayakta hangi renk oje seversiniz ben genelde bordo siyah sürüyorum değişiklik yaptım oldu mu? Ayak resmi sevmeyenlerden özür dileriim bende sevmem aniden çıkan ayak resmi yahu :( Ayaklarıma bu renk oje sürdüm nasıl? Cevapla Sevgi Soruları Oje Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
m00nl1ght Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Renk güzel fakat ayak baş parmağını biraz törpülemen gerek, çok uzamış. Onun dışında yakışmış. Baş parmak dışında benziyor ayaklarımız. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapısı öyle biliyo musun baş parmağımın :( kısaltsam bile uzun duruyo biraz daha törpüleyeyim madem Yorumla m00nl1ght +1 yıl Biraz sanki yassılaşmış, düzleştirmek için yollar var diye biliyorum. Bence cidden güzel ayakların var takma kafana. Yorumla
Jelibonnnnnnnn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl ben ayaklarıma iki renkten başka renk sürmem kırmızı ve bordo 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Renk güzel ama pedikürü biraz daha iyi , ojeyi daha güzel sürebilmelisin. 0 1 Yorumla fairtail +1 yıl En iyi görüş seçiminiz için size çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla. Yorumla
___nothing___ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hmm fena değil bence olabilecek en iyi renk olmuşAyakların kaç numara? 0 0 Yorumla
LunarStill Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Ayak faşistleri çıldırıyor şu an 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayak faşisti ne be ayak fetişisti o ablacım Yorumla LunarStill +1 yıl Biliyorum, espri de yaptırmadın hay Yorumla
Cevabı-hane Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Zemin çok mu açık renk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evette soruyla alakası ne Yorumla Cevabı-hane +1 yıl Zeminin rengi daha güzel Yorumla
Rakısevencocuk Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Onlar nasıl parmak lan serçenin boynu bükülmüş 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Renk güzel de ayakların pek kibar değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kırmızı çok yakışıyor bence ama ayağın kaç numara 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 37 no Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taraklı mı geniş durmuşta Yorumla Soran +1 yıl Geniş çok az Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım güzel ama genel olarak Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 716 cevap paylaştı. oldu oldu :) 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar