Bildiğim kaliteli bir güzellik salonu var, diode lazer uygulaması yapıyor; bir de Vital Hastanesi var, Alexandrite Lazer yapıyorlar.
Kararsızım, bilgisi olan yardım edebilir mi? 😐
Kararsızım, bilgisi olan yardım edebilir mi? 😐
Ben de bu konuyla ilgili soru açtım. Alexandrite ye ben gidiyorum özel hastanede. Çok acı veren bir uygulama. Bugün Son seansımdı ancak tamamen bitmediler.
Ben de buz lazer istiyorum. Ben 6 seans tüm vücut iki ayda bir gidilio 15 gün sonra kontrol yapıyorlar 1950 TL aldılar bacak ve Genital Bölge bitmedi sadece yarı yarıya azaldı bıyık ve Koltuk altı bitti gibi tek tük çıkıyor
Alexandrite iyi diolar çok yaktığı için daha iyi aslinda sonuç ama bitme garantisi vermiolar kıl kökleri zayıf ise iyi sonuç olmaz
Benden de 600 peşin aldılar sonra taksit ödedim bide krem sattılar iki tane 300 TL vermiştim bugün yine sattılar kıl köklerini beslemiomuş kuru cildin dediler
Bir yandan pazarlama yapıolar işte çok pahalı kremler almasam olmaz mı dedim öteki kremleri kullanma dediler
Üff kandırdı işte hayır demesini beceremiyorum 😞
Ben onları düzenli kullanmadım bide çok kötü kokuyor kıyafetleri m
Bana lazer yapan kızlar ne iş yapıosun maaşın ne gibi sorular soruyor epilasyon sırasında bide
Evet bu soruyu ne amaçla sordukları belli. Şu anda bacaklarım yanıyor koltuğa oturamıyorum çünkü önce traş ediolar üstüne yakıoar bu daha fazla acıya sebep oluyor buz lazer istiyorum bundan sonra
Traşı onlar yapıyor çünkü kılların boyutunu görmek istiyorlar farklı yerlerde nasıl bilmiyorum burda uygulama böyleymiş
Buz lazer bulabilirsen onu yaptır. Alexandre, diodeden daha iyidir.
Cevap
0Cevap
hastaneye git
çok şey biliyorum özel klinik olsun gittiğin yer uzman kişiler olsun
hastane de yok mu diğer makinalar? kliniklerde daha donanımlı olur diod buz lazer sobrano veya aleksandirite oralarda da var
sen hangi bölgene gideceksin?
vücuda aleksandirite olur zaten oraya git
diod yine z için sarı ve ince tüyler için
*yüz için
öğrenmem zor olmadı
rica ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar