Pahalı da olsa bildiğiniz güzel zarar vermeyen bir fondoten önerir misiniz?
Cilde zarar vermeyen fondöten tavsiyeleri neler?
Cilde zarar vermeyen fondöten tavsiyeleri neler?

Aldığınız fondötenin cildinize zarar vermemesi için cilt tipinizi bilmeniz gerekiyor. Cilt tipinize göre fondöten seçerseniz kusursuz bir görüntü elde etmiş olursunuz. Kapatıcılığı iyi ve cilde zarar veremeyen fondöten önerilerim şunlar;
Bu markalardan cilt tipinize uygun olanı seçebilirsiniz. Benim şu an kullandığım ve memnun kaldığım fondöten Vichy Dermablend Fondöten. 90 TL civarında bir fiyatı var, kapatıcılığı da çok iyi. Burada önemli olan cilt tipinizi bilerek kullanacağınız fondöteni seçmek.
Fondotenlerin çoğu yıpratır cildi. Çok iyi markalar var mac gibi imkanın varsa al.
Eve geldiğinde cildini guzelce kaç kez temizle nemlendir maske yap ki makyajın verdiği zararı en aza indiresin. Gece makyajla yatanlari gördüğümde psikilojim bozuluyor benim.
dermacover ( dermaplus MD markasından) ,
youngblood
physicians formula
hepsi dermakozmetik ve zararı minimuma indirilmiş lüks ürünler. 1 yıl kullanırsın, ya bunlardan al ya da hiç kullanma derim.
😂😂😂👏güzel düşünce hepsi zararlı
Ben faydalı fondöten görmedim hiç
Hepsi zararlı kanka. Gel vazgeç fondötenden
Cevap
11Cevap
Cildine zarar vermeyen bir fondöten arıyorsan eğer gabrini tercih edebilirsin. Bu fondötenin kalıcılığı çok iyi ve yüzünde leke, iz ne varsa kapatıyor. Kapatıcılık etkisi çok iyi.
Clibiqu bb krem. Hem yaşlanmaya karşı korur hem de güneş zararlarına karşı. Beb shade 01 kullanıyorum. Açık tenliysen 01 al.
En masumun bb garnier lise sondan beri kullanirim. Ton esitleme amacıyla kullanıyorum sivilce kapatmaz
La mav içeriği tertemiz gözüküyor ama ancak internetten alabilirsin yabancı marka tr de yok
Farmasi çay ağacı bb de iyi ama fondöten değil
Sonuçta sürülüyor biri 5 senede kötü oluyorsa biri 15
Flormar'ın fondötenleri. İnce yapılı olmasına dikkat et.
öyle bir fondeten olduğunu sanmıyorum ama yves rocher e bir bak
Onun yerine yüzüne maske yap yüzünde ki kirlerden kurtulunca fondötene de ihtiyaç duymazsın
az da olsa hepsi zarar verir ama büyük bir eczaneden dermokozmetik ürünleri alabilirsn onlar biraz daha iyi oluyor.
Meka up killer
Luvfactory den alabilrisin çok pahalıda değil çokta kapatıcı
cilde zarar vermeyen fondoten diye bişey yok
Mac Studio Fix
Farmasi bb krem ya da vfx pro
öyle bir fondöten yok maalesef.
Yağlı tenin varsa flormar mat touch öneririm
Hepsi zararli makyajsiz tercih eden birini bul :)
öyle bir fondöten yok
Hepsi ayni be. Zarar veriyor hep
Flormarın fondotenlerini seviyorum
o senin cildine bagli
En güzeli mat bb (light)
Her fondoten zarar verir emin ol bb krem oneririm
Zarar vermeyen kimyasal yoktur
shesido fondoten
Benim bilmediğim coook iyi bir maske var
Bb dene
Cj-027
Bb krem al.