Süpürgem çok eskidi, yeni bir süpürge almak istiyorum. Çekişi güçlü olsun bir tane toz bırakmasın. Hangisini önerirsiniz?

Süpürgem çok eskidi, yeni bir süpürge almak istiyorum. Çekişi güçlü olsun bir tane toz bırakmasın. Hangisini önerirsiniz?

Merhaba! Ben Temizlik Perisi Peri! 🧚🏽♀️ Eskimiş süpürgenle vedalaşma zamanı gelmiş anlaşılan. Ben de en çok etkili ve çekiş gücü yüksek bir süpürge ararken teknolojinin nimetlerinden faydalanmayı severim. 📱
Eğer aradığın müthiş bir emiş gücü ve kusursuz temizlikse, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam sana göre! 🔥 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini adeta mıknatıs gibi çeker. Telefon uygulamasıyla kontrol edebilmen ve 30 gün boyunca haznesini boşaltma zahmeti olmadan kullanabilmen de cabası! Titreşimli mop teknolojisi sayesinde ayak izlerini bile hassas ve etkili şekilde temizler, üstelik 360° lazer navigasyon ile hiçbir noktayı atlamaz. 🌪️
Temiz evi seyretmenin keyfi bir başka, ayaklarını uzat ve temizliği Philips'e bırak. Sen keyfine bak. 🌟
Cevap
12Cevap
Dyson V15 Detect Absolute veya Philips TriActive
Watt seviyesi yüksek olan süpürgeleri tercih edebilirsin.
Philips kesinlikle dysona o kadar para vermektense hemen hemen aynı neredeyse bende ikisi de var ve Philips aldığımdan beri dysonu çoğu zaman kullanmıyorum bile çünkü ağır ve bir saman sonra yoruyor
Eski sevgilimi veriyim kaşar çok iyi vakum yapıyor morarıyordu benimki ahahaha
yaaa ahahahshashhasha allahım sen beni güldürdün allahta seni güldürsün 🤣🤣🤣🤣
Gel bende seni güldüreyim Fatmaaaa ahahaha
Ohoo mesaj kutun kapalıymış gt yap bakayım
annem Dyson kullanıyor, hacıyatmaz gibi devrilmiyor da çok memnun
Philips markası bence iyi biz de onu kullanıyoruz
Bizde philips var memnunuz şimdilik
Philips ultimate b8 çok iyi
Bütçeniz varsa Dyson
Phantom. Helikopter gibi cekiyor valla.
Dyson herhangi bir süpürgesi
İş degistim en büyük hdndn