https://i.hizliresim.com/ODDYWD.jpg
Çok çirkinim. Ne yapmam lazım?
https://i.hizliresim.com/ODDYWD.jpg
Şimdi buraya bak. Şu yorum yapan liseli ergenleri boşver buraya bak sana abi tavsiyesi veriyim.
1-kilo ver, kimse için değil kendin için. yediğine içtiğine dikkat et sağlıklı hayat.
2- kişilik sahibi olgun insanlarin gözünde tipin kişiliğinle şekillenir güven bana. ama şişko olursan hiç umudun yok. erkek seni seksi bulmaz ki her erkek uzun süre birlikte olucağı kadını çekici bulmak ister.
Daha detaylı konuşmak istersen mesaj at. zaman ayırmaya çalışırım.
Erkekleri etkilemek için güzel olmak istediğimi kim çıkardı xd
hangi kız istemez ki?
ama madem öyle diyorsun? 🤷♂️
Ben kendimden tiksinmemek istiyorum.
kendinden tiksinmemek istiyorsan önce diyete ve spora başlaman lazım zor ama basit şeyler belli etrafında bunlari paylaşabilicegin yol gostericek biri yok
Gönlün güzel olsun be kız. Boşver. Bak ben hiç görmediiğim dokunamadığım kızı sevmiştim de hastaydı ölümcül. Olmadı. İnsan görmeden bile seviyor yeter ki kalp güzel atsın.
Kalbim de güzel değil.
Güzelleştirmek senin elinde 😉
Sen “zayıflasam da bir şey değişmez” diyerek baştan kaybediyorsun. İnstagramda falan hiç mi görmedin zayıflayıp dünya güzeli olanları? Önce bir zayıfla, sağlıklı beslenip spor yap. Sağlık güzelliğin birinci şartıdır. Saçlar da kendine gelir yüzün de. Sonra da bakım ve makyaj tabi ✩
Cidden zayıflasam değişmez, yüzüm çok çirkin.
E kaşım gözüm çirkin, onu bakımla nasıl güzelleştireyim ki. Yüzüm falan damarla dolu
Ehheheh kaş göz derken, her şeyim demek istedim.
ben guzelim ama cok sansizim ynaya bakinca kendime uzuluyorum. ziyan oldum diye.
eger hayatta sansliysan guzellik hicbirise yaramiyor
sansliysan op basina koy
Şanslı değilim.
Cevap
60Cevap
Senmi çirkin sin gadasi
Arkadaşım çirkin olmak kötü birşey değildir ve kendine çirkin demek çok kötü bişey sana göre ya da insanların iğrenç görüşleri yüzünden çirkinsin seni Allah yarattı Allah kimseyi çirkin yaratmaz herkesi kendi güzelliği tarafından yaratır birisi sana çirkin şişko zayıf ve kötü söz söylüyorsa yüzüne yumruğu vur ve uza git burdan de çünkü güzellik geçicidir herkes güzel olabilir makyaj gibi ama güzellik en fazla 50 yaşına kadar malesef herkes bir gün çirkin olmak zorunda çirkinlik kemiğe kadar işler kendini çirkin görme illaki seni beğencek seni sevecek insanlar olcak kendini sevmezsen kimse seni sevmez kendine de ki ben güzelim sen güzelsin ☺
Yüzünde bir sürü ben mi var? Çok şanslısın! Yüzünde doğuştan büyük leke falan yok anladığım kadarıyla öyle doğan insanlar var şükretmek gerek. Ayrıca burnun küçükmüş. Bu Allah'ın bir lütfu lütfu 😂 tek eksiğin güzel olmak değil biraz kendinin farkında olmak
Böyle yaparak gelecekteki hayatını mahvediyorsun. Biraz toparlanmalı ve biseyler yapmalısın. Spora başla özgüvenin yerine gelir spora başlayıp sonuç alınca gerisi geliyor
Kilo haricinde düzeltemeyeceğim birkaç kusurum var, o yüzden kilo versem de çirkin olacağımı biliyorum.
Karşim tek sorunlar onlar değil işte xddd
Yazmaağmmm
Belki zayıflasan güzelleşirsin
Yüzünde yara bere yanık filan var mı yok neden bu kadar ümitsizsin
Saçlarım falan berbat bir halde.
Kuaför görmemiştir de ondan
öyle bir şey değil.
Güncellemeye koyduğun kız da ruh gibi bişey
Her zayıf kız güzel olmuyor ki.
peki
Kendini aşağılamakla acındırmakla bir yere gelemezsin mutsuzluğa battıkça batarsın
Sen de çirkinsen diğer insanlar ölsün o zaman... Abartıyorsun üstad
Buna inanmıyorum
Gizellik çirkinlik göreceli bir kavram ama kendini beğenmek adına güzelce sporunu yap bir cildiyeciye git saçlarına bakım yaptır ve her şeyden önemlisi kendini küçümseme kendinle barışık ol sonuç olarak gelip geçiçi dünya 😉
Psikiyatriye veya plastik cerrahiye git. Hangisine gideceğine sen karar ver
Asgdjd ikisine de uğramak lazım.
ben kötü bir şey değil ve saçları da bakıma cekersen düzelir
Saçlar bakımlık değil. Sjdhdjdm
Kendinde ki güzelliği fark edememen nasıl bir körlüktür
Olmayan şeyi nasıl fark edeyim.
Fark edemeyecek kadar köreltmişsin kendini elbette kimse olmayan güzellik sende vardır ama tek suçun atgözlüğünü çıkarmıyor olman
Bakımlı olmaya çalış ve kilo ver eminim daha güzel görüneceksindir.
Olm valla bakımlık değil.
Fotilerim yoktır çünkü hepsini bir anlık üzüntü ile sildim...
Ben sağlıksızım da ahahahhhh
teşekkür birtağnem
Dış güzellikleri içine yansımayan insanlar var be güzelim, üzme kendini kendini çirkin bulabilirsin ama başkasına güzel gelirsin bu işler görecelidir..
Bence kendine haksızlık ediyorsun öncelikle işe kilo vermekle başlamalısın daha sonrada bakımlar vs lisedeyken beni kimse begenmezdi ama sonra kendime çeki düzen verdim herşeyimi baştan yarattım ve çok değiştim hiçbirşey için geç değil sakın isyan edip yılma
Saçmalama ya gömdün kendini diri diri, hiç kimse başkası gibi olmak zorunda değil herkesin kendine has bir güzelliği vardır, Kıyas yaprak kndini başkalarından aşağı görüp yanlış yapıyorsun
Seni daha önceden tanıyanlar güzel demiş sen çirkin demek ki senin sorunun beyninde
Güzel değilim lan yeminle
Yaw he
Olm cidden değilim.
Fotonu köy da ona biz karar verelim
Köy
Koy
Hiç bir şey kusursuz degil kusurlarınla yüzleş ve onları sevmeyi ögren
Oğlum her şeyim kusur lan!
Kişiliksiz bir ibineyim
Vahahaahahahahah oluyormuş demek.
Ajvsjsnsbsmkd
Lezboş ne be sjshsjsjs
İbnoş kulağa hoş geliyor.
Kabulleniriz kardeş, sıkıntı yapma!!11
İkisinin de ma
Mq*
O ne, yeni LGBT kolu mu (Lgbt gaylik kolları)
İnşallah hocam.
Bye
üzülecek bir şey yok. Kendimden biliyorum. En fazla sevgilin olmuyor bu yani. Onun dışında sorun yaşıyorsan, çevrende ya da başka yönden sıkıntın vardır. Kızlar için bakım yeterli güzel olmaya erkekler gibi değil. Haliyle şansın daima var. Önemli olan inanmak tıpkı birçok konuda olduğu gibi.
zayıfla, zayıflarsan yüzünde incelir güzel olur yüzündeki benleri aldır saçlarında değişiklik. yap kestir boyat falan
normalleri de yok edilebiliyor buharlaştırma vs yollarla bir doktora danış cahil kalma
Valla mı
Şimdi buradaki abazalar sana asilir ve kendini güzel sanarsın merak etme abazalar sağ olsun her türlü kişiye asiliyor o kişi de kendini güzel sanıyor..
Asılan çok oldu ama kendimi güzel bulmuyorum kardeşim. Az gerçekçi olmak lazım
Elin ayağın sağlam sukret bence herkesin bir alicisi vardır kuaföre git bakım yap kendine saçına cildine bak yap bişeyler spora yazıl zayıfla guzellesirsin spor ile
Güzel olunca nolcak mutlumu olcan güzel olup insanların gtünü kaldırmasını mı istiyon boşver kanka bir 3lü saralım kol gibi...
Girsin biz de yol alalım. Dndn
Tabi janım bu işle böyle yürür
Olduğun gibi ol kimse için değişmeye değmez sonuçta seni allah öyle yarattı ve yaratırken güzel, çirkin ayrım yapmadı
Dış güzellik önemi değildir asıl güzellik kalptedir ruhtadır.
Beden çürür baki olan ruhtur
Beden geçicidir hakikat ruhtadır
Öncelikle kendine çirkin demekten vazgeç. Kendini sev. Herkes gidince kendin kalıcaksın. Kendini memnun edecek şekilde değişimlere başvurabilirsin
Kızın yazışından belli trol soru beyler bayanlar dağılınn
Trollse en adiyim..
Adisin o zaman dööxçşs
Muhahaha
Bebeğim zaten o yazış tavrından şeklinden belli hadi baayu
Sen öyle san...
San değil öyle zaten hadi sus daha da yazma gittt hoşt
Hav hav!
Haksizsin cunku cirkin insan yoktur snin gibi ozguveni olmayan ve bakimsiz insan vardir vallaha bnd cirkindim simdi eskisen yuzume bakmayanlar pesimde kosuyor
Bende kendimi güzel bulmam hiç. Ama çevremdekiler beni beğenir ve güzel olduğumu söyler.
Resim yok mu baksaydik bir buyuk ihtimalle haksizlik ediosun kendine coook yanlis dusunuon esasen biraz taktik sart sana
Aman umursama bitli paklanın da KÖR alıcısı olurmus
Suç allahın. Allahı suçlayacaksın bu tarz konularda. ''Tü Allah uzun ömür versin senin allah'' da diyebilirsin kendisine. Yapacak birşey yok. Şans faktörü dünyanın heryerinde/herşeyinde geçerlidir.
Kendine haksızlık etme, zayıflarsan çok şey değişir
Ay bende öyleyim kız takma boşver dicemde bende takiyorum😏
Bakımsız her kadın inanılmaz derecede çirkindir ben sınav senemde yüzüme bakmaktan korkuyorum sınavı kazanınca toparlandım yavaş yavaş pırıl pırıl oldum çokta çirkindim büyük burun küçük dudak esmer ve tüylü bir yüz ama suanki kız çok güzel ne burnum farkediliyor ne de dudaklarım auram çok yüksekmiş arkadaslarim söylüyor her şey küçük bir yüz yikamayla başlar sonra profilini cizecegin o eşsiz. Kadına donusursun . Bebeğim
Mutlu ol boşver paylaştıgın foto da güzel değil insana benzemiyor :)
Kendini bu şekilde mahvetmek acındırmak milleti güldürür sadece
Önce sen kendini sev kendinle barışık ol bırak ınsanların senin hakkında ne düşündüğünü...
Saçmalama sana göre öyledir bir ara pp ye koy yorum yapalım
Öyle çirkinim falan deme belkide en güzel kız sensindir
Ben aşırı yakışıklı veya güzel çok nadir görüyorum zaten
Hayat seni bir gün güzelleştirecek.
Şimdilik zamana bırak.
Bir gün içinde bir acı hissettiğin zaman,
değişim vakti gelmiş demektir.
Boşver güzel olup napcan allah çirkin şansı versin
Lânetliyim.
Allahtan karakterimiz bozuk tipimiz değil 😂😂😂
Bende ikisi de bozuk, n'apacam?
Olsun be allah başka dert vermesin napicaksin hayat hayin...
Ahahhaah kişilik de gittiyse daha ne kalıyor...
Birileri de bozuk olcak bu hayatta herkesin herseyi iyi olursa isimiz var ablacim 😂
O kadar gomdun ki kendini merak ettim lan 😂
Bari insanın bir şeyi iyi olsun lan.
Olm merak edilcek bir şey yok, her şeyim faul
Ozelden insta atsana bir bakam vallahi catlarim 😂 Ifsalamam 😂
Sosyal medya kullandığımı kim söyledi asgsjs.
Okadarsa tamam ya sen net çirkinsin allah yardimcin olsun 😂
Sağ olasın abim.
Fotoğraf alabilir miyim?
Nope
Zayıfla bakım yap güzelleşirsin
Bakımlık değil valla lan, bakım yapsam bile aşırı çirkin olurum.
Ahsgsksbj makyaj bile yakışmıyooo ama
Jahsjs allah belamı verdiii <3
Çirkin bir kız olmak gerçekten zor. Kendimden biliyorum
Kadınlarda tip değil önemli olan huy güzelliğidir.
Karşim bende o da yok işte
Olm ne kadar meraklısınız kötüye. Gidin iyilerle takılım awk benle ne işiniz var
Baya iğrenç işte
Neden boyle hayata kusmussun belki bir imajmakere ihtiyacin vardir kusme hayata
Kız harbiden güzel a. k
Göz zevki olmayanlar anlamıyor
Surat şekli falan sjdjs yalarun.
Benim istediğim tip de bu kızınki gibi ama ben çok çirkinim, diğer güzellik anlayışlarına da uymuyorum
Burnu güzel aslında ya.
http://i.hizliresim.com/zMjAp7.jpg
Aynen, zaten makyaj falan da yakışmıyo
Film. Autopsy of Jane Doe. Baya b*k gibi ama kız için izlenir...
Kalbin güzel olsun kuzum
O da güzel değil abi...
Gerçekçiyim abi...
Harbi çirkinim ama :(( ve kişiliğim de kötü apim.
Yalnız değilsin bende çirkinm 😄
Hıı kesin
Valla ya
Kalbin iyi olsun #DiyorumBen
Kalbim iyi değil qnq
Niye iyi olsun qnq
Fafin ne
He... Üye miydi
Saçmalama güzelsin , gördük de konuşuyoruz
Sen kimsiniz
Yunanca nick desem tanırsın
... hee