Güzellik & Bakım Çok çirkinim. Ne yapmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden beren saat güzel dilara kaçmaz gibi tatlı ve öyle güzel fiziğim yok neden heryerimden çirkinlik akıyor ve evdeee kaldımmmmm.😓😓🤧☹☹😫🤧 Güncellemeler+1 yıl Çok görüş istiyorum Çok çirkinim. Ne yapmam lazım? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı. Sen çirkin mı sen saçmalama bebek gibisin yaaa bittim sana 1 0 Yorumla
xHOTSHOTx Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl az önce de benzerini sordun altığın iltifat yetmedi mi? güzelsin dedik ya. Ekonomik durumum da iyi evde kalmadın ben sana talibim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ahanda yine sen, yahu neren çirkin? ben hala çözemedim, gözlerin rengi bile tamam be 1 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Baya iyisin yazan olmuş bu millet ne yaşıyor😬 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. Önce asık suratlı olma, gül biraz 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 810 cevap paylaştı. Sen seksi çekici bir kadınsın lütfen özgüven biraz 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Estetik 0 0 Yorumla
yanlız_adam_16 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Güzelsin de göğüslerin küçük 0 1 Yorumla yanlız_adam_16 +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Göreceli bu konu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen çirkin mı sen saçmalama bebek gibisin yaaa bittim sana
az önce de benzerini sordun altığın iltifat yetmedi mi? güzelsin dedik ya. Ekonomik durumum da iyi evde kalmadın ben sana talibim :D
Öl lan.
ahanda yine sen, yahu neren çirkin? ben hala çözemedim, gözlerin rengi bile tamam be
bir şey bulamadım diyecek
Baya iyisin yazan olmuş bu millet ne yaşıyor😬
Önce asık suratlı olma, gül biraz
Sen seksi çekici bir kadınsın lütfen özgüven biraz
Estetik
Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır
Güzelsin de göğüslerin küçük
Kaç yaşındasın sen
Cirkin degilsin asla
Göreceli bu konu
çirkin değilsin
Baya iyisin yalnız