Bacakların parlak görünmesi için krem var mı? Malum tatil zamanı yaklaştı bacakların parlak ve ışıltılı görünmesi göze daha estetik ve güzel geliyor. Bir tanıdık Fransadan almıştı ve şahaneydi acaba bizim ülkemizde hangi ürün var?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bacakların parlak görünmesi için krem var mı? Malum tatil zamanı yaklaştı bacakların parlak ve ışıltılı görünmesi göze daha estetik ve güzel geliyor. Bir tanıdık Fransadan almıştı ve şahaneydi acaba bizim ülkemizde hangi ürün var?

Selam, bacakların güzel yani pürüzsüz görünmesi için bazı bakım önerileri vereceğim. Aslında bu öneriler hepimizin bildiği ve cilt bakım tüyolarından. Tüm cildimize aslında yapmak gerekiyor ancak bu öneriler sayesinde bacaklar pürüzsüz ve güzel görünecek.
Güzel görünen bacaklar herkesin hayali. Özellikle şort, elbise ve etek kombinleri yaptığımızda bacakların güzel görünmesini isteriz. Evde günlük bakım rutininde yapabileceğin basit önerilerimi anlatacağım. Bacakların parlak görünmesi için krem önerilerim ile birlikte belli bir rutini devam ettirerek kısa sürede pürüzsüz bacaklara kavuşabilirsin. Önce ne tür kremler kullanmak gerektiğini konuşalım.
Bacakların parlak, sağlıklı görünmesi için mutlaka krem kullanmak gerekiyor. Çünkü cildimiz kuruyabilir, çeşitli bakım ürünlerine ihtiyaç duyabilir. Hava değişiklikleri, güneş, epilasyon hatta duş jeli, sabun gibi farklı uygulamalar cildi tahriş edebilir ya da kurutabilir. Bu yüzden düzenli nemlendirici kullanmak gerekiyor.
Bacaklarının güzel ve pürüzsüz görünmesi için sadece krem sürmek yetmez. Bazı düzenli bakım alışkanlıkları edinmek de önemli. İşte bacaklarının daha sağlıklı ve çekici görünmesi için yapabileceğin bazı şeyler:

Bacakları düzenli nemlendirmek kadar bakım rutininde yapman bazı teknikler var. Öncelikle doğru bir epilasyon yöntemi yapmalısın. Hangi epilasyon yöntemini yapıyorsan bunu dikkatli ve doğru yöntemle uygula. Jilet kullanıyorsan cildini tahriş etmeyecek kremlerle destekle.
Pürüzsüz bacakların bir diğer sırrı ise kuru fırçalama yapmak. Kuru fırça ile bacaklarına dairesel hareketlerle masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırabilirsin. Bacakların kuruduğunda ya da ekstra bakıma ihtiyaç duyduğunda, nemlendirici maskeler uygulayabilirsin. Yoğurt, bal ve avokado gibi doğal malzemelerle hazırlayacağın bir maskeyi bacaklarına sürüp 20 dakika bekletip durulamak, cildini derinlemesine nemlendirir ve yumuşacık yapar.

Tenim buğday-esmer (bronz) olduğu için ve sabah-akşam fırçalayıp nemlendirdiğim için ayrıca her gün spor öncesinde, sonrasında ya da duş öncesinde, sonrasında ya da yatmadan önce selülit ve çatlak karşıtı bakım yaptığım için, iyi beslendiğim, bol su tükettiğim kısaca sağlıklı yaşadığım için bacaklarımı gören bronzlaştırıcı kullandığımı sanabiliyor ama her şey sağlıklı yaşamla ilgili. Bunun dışında hem vücudumun ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için hem de bronzun da ötesinde esmerlik istediğimde güneşlenirken bronzlaştırıcı güneş yağı sürüyorum. Yine iyice esmer olmasını istediğimde ama gerçekten çok özel bir günde -yılda 1-2 kere- "Gratis" ve "Watsons"taki hayvanlar üzerinde deney yapan markalar dışında her markadan bronzlaştırıcı sprey, mendil kullanıyorum. Aralarında çok çok fark yok, bence ama hepsi de beni tatmin edecek düzeyde iyiler. Bacak makyajı vs. de yapıyorum makyaj ürünleriyle. Güneşle bronzlaştıran ürünler arasında "Eda Taşpınar" ürünleri açık ara iyi. Güneşsizler içinde "Sally Hansen" iyi diyorlar ama denemedim. "Gratis" ve "Watsons"takiler benim için yeterli oluyor.
"Eda Taşpınar"ın her ürününe bayılıyorum ve her ürününü kullanıyorum ve üst üste kullanıyorum yani bence tüm ürünlerini bir arada kullanmak en etkilisi ama temel olanları almak istiyorsan "Bronzing Bomb" ve "Eda Taşpınar Bronzluk Koruyucu Yağ SPF15" bunu alman yeterli olur diye düşünüyorum. Bronzlaştırıcı da olsa içinde SPF olmasına dikkat ediyorum. Diğer ürünlerinde yok ama zaten koruyucu yağda olduğu için ve ben bu ürünlerden önce SPF olarak yüksek bir güneş kremi kullandığım için sorun olmuyor. Sen de sadece bu 2 ürünü kullanacaksan bile öncesinde mutlaka güneş korumasının etkili olduğunu bildiğin iyi bir güneş kremi kullan, bence.
Zeytinyağı sür gitsin işte ne gerek var kimyasala?😄
Lan neyini beğenmiyorsun😡😄
Az sür😄
Bence direk zeytini sürsün
Hayatın boyunca verdiğin ağda , jilet parası ve bunları almaya gittiğin zamanı , kesmeye çekmeye uğraştığın zamanı topla 750-800 tl gibi bir bütçeye orta deriyi geçmeyen zararsız lazer epilasyonu yapabilirsin en parlak olması için ise bacağındaki kılları çekmektir ama buda açı verir ama jilet ile alacaksan kaliteli alırsan derini çok zarar vermiyeceğinden traştan sonra krem vs uygularsan bacağın parlak görünümünü kaybetmeyecektir.
Ha çeşitli kozmetik ürünleri var üstünde açıklaması yazar kolanyada iyi bir çözümdür fakat kısa vadelidir krem en uzunu gibi gözüküyor diğet kozmetik ürünlerinin süresi ile ilgilide bilgim yok
parlak bacaklar güzel mi duruyor 😐 bence pek iyi değil ama :)
Cevap
20Cevap
Pul dök vücuduna parıl parıl parlarsın.😁
Doğal olmak en güzeli gadasi
Daha parlak ve ışıltılı bacaklar için birkaç ürün önerisi ve ipucu verebilirim:
Vücut Yağları ve Aydınlatıcı Kremler: Vücut yağları, cildinize doğal bir ışıltı kazandırabilir. Özellikle içinde hafif ışıltılar olan yağlar, bacaklarınıza sağlıklı bir parlaklık katabilir. Nuxe Huile Prodigieuse veya Bio-Oil gibi ürünler ciltte canlı bir görünüm oluşturur. Bununla birlikte, Fenty Beauty veya Charlotte Tilbury gibi markaların ışıltılı vücut losyonları da popüler seçenekler.
Bronzlaştırıcı Losyonlar: Hafif bronzlaştırıcı içeren losyonlar bacakları daha pürüzsüz ve parlak gösterir. Bu losyonları uygularken ince tabaka halinde sürmek ve eşit dağıtmak önemlidir. L'Oréal'in Sublime Bronze veya St. Tropez'in bronzlaştırıcı ürünleri, hem renk hem de ışıltı sağlar.
Aydınlatıcı Spreyler: Cildinizde hafif bir ışıltı istiyorsanız, ışıltılı vücut spreyleri de etkili olur. Parlaklık veren vücut spreyleri genellikle simsiz, daha doğal bir parlaklık sağlar. Sol de Janeiro Glowmotions serisi bu tür bir etki için güzel bir tercihtir.
Kendi Karışımınızı Yapın: Favori vücut losyonunuzun içine birkaç damla aydınlatıcı serum veya likit highlighter ekleyerek de doğal bir ışıltı elde edebilirsiniz.
Bacaklarınıza bu tür ürünleri uygulamadan önce peeling yaparak ölü derilerden arındırmak, daha pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlar.
4o
Bacakları Pürüzsüz Göstermenin Yolları
💚Işıltılı Pudralar
Yüzünüze uyguladığınız ve kendinizi daha iyi hissettiğiniz pudralar, pekâlâ bacaklarınız için de aynı etkiyi yaratacaktır. Işıltılı pudranızı bacaklarınız için de kullanabilirsiniz. İstediğiniz kısımlarına veya tamamına yeterli miktarda uygularsanız; kusursuz, ışıltılı ve pürüzsüz bir bacak görünümü elde edebilirsiniz.
Losyon ve BB Krem
Her gün cildiniz için kullandığınız ve vücudunuzun hemen emebildiği vücut losyonlarınızı, BB krem ile karıştırarak bacaklarınıza uygulayabilirsiniz. Daha doğal ve daha pürüzsüz bir görünüm kazanmanıza fazlasıyla yardımcı olacaktır. BB krem yüzde de çok güzel etkiler bırakır. Nasıl ki makyaj için yüzümüzde kullanıp, kendimizi daha doğal hissediyoruz, aynı etki bacaklarınızda da işe yarayacaktır.
💚Fondöten
Fondöten kabının üzerinde, sadece yüzde kullanılır gibi bir uyarı görebileniniz yoktur sanırım. Çünkü sadece yüz için kullanılmıyor. Bacaklarınıza da fondöten uygulaması yapabilirsiniz. Vücut losyonunuz bacaklarınızı ve diğer sürdüğünüz bütün bölgelerinizi nemlendiriyor, öyle değil mi? Siz de bu durumu baz alın. Makyaj öncesi cildinizi nemlendirdikten sonra fondöten uygulaması yapıyorsunuz. Aynı uygulamayı bacaklarınızda da kullanın. Mükemmel sonuçlara ulaşacağınıza garanti veriyoruz. Ayrı ayrı uygulamak yerine losyon ve fondöteni karıştıraraktan da uygulayabilirsiniz.
Aydınlatıcı
Bacaklarınız için sadece aydınlatıcı kullanmanız da sizi mükemmelliğe ulaştırmaya yetecektir. Daha parlak ve ışık saçan bacaklara sahip olmak istiyorsanız, aydınlatıcı imdadınıza yetişecektir. Kaval kemiğinize ve bacak aralarınıza uygulamaya özen gösterin. Böylelikle bacaklarınız hem daha ince hem daha parlak olacaktır. Dizlerinize uygulamayın, bu çok pot bir görüntüye sebep olur
💚Egzersiz
Bacaklarınızda selülit, sarkma ve yağ birikmelerini engellemek; sıkı, genç ve gergin görünen pürüzsüz bacaklar için mutlaka egzersizi de yaşam rutininizin bir parçası haline getirmelisiniz. Pürüzsüz görünüm ancak bacağın kendi yapısının da güzel olmasıyla mümkün. Bu nedenle bacak egzersizlerini tavsiye ederiz.
Aloe jel kullanabilirsin canım ya, hem yapılandırma sağlıyor vücudun her bölgesinde olabilir, hem de yara vs gibi durumlarda iyileştirici etkisi var. 👍😊
Soru 8 aydan kalmış olmalı, veya güney yarımkürede olmalısın
Toz şeker ve bal ile peeling yapınca gerçekten parlıyor, denemiştim. Onun dışında vazelin ile bb kremi karıştırıp sürebilirsin
Koltuk alti stik rolonlar varya mükemmel yapıyo tavsiye ederim
Hayır olmuyo koltuk altina surunca yapis yapismi oluyo pudra orani fazla urunler kullan ama bu rolon degilde stik seklindekiler
Vücut yağları var internetten araştır bilindik güzel bir markadan al ve yorumlarını okuyup almanı öneririm
ışıltılı vücut yağı kullanabilirsin bayağı popüler. yves rocher monoi ışıltılı yağı dene
Fransadan neyi getirmiş kuzenin? İçinde parıltı olan krem mi? Kimyasal ve cilde zarar veriyor
Aloe Vera jeli kullanıyorum.
Ayçiçek yağı sürüyorum ben.
Hiç öyle şeylerle uğraşmıyorun
Rossman ürünlerini denemelisin mutlaka
Evet kocakarı ağdası😀
Zeytinyağına giriyon 😂😂😂
Bildiğim bir ürün maalesef yok.
Losyon kahve ve pudrayı karıştır sür
Zeytinyağı sür Red Light disrict gibi parlarsın
güneş kremi sür. hem korur hem parlatir
Fikri olan banada söylesin 😄
Vernikle gitsin bacaklarını, bak nasıl parlıyor