Tabiiki herkesin kendine gore bir guzelligi var ama en cok dikkatinizi ceken tiplerde vardir. Bence kızıl sac çok kadınsı, farklı duruyor. Bizzat kendimden biliyorum kızıl saçlarım beyaz tenimle (bazen yeşilimsi mavimsi lenslerimi de takıyorum) ve çok dikkat çekici oluyor. Peki siz evleneceğiniz eşinizin nasıl olmasını isterdiniz?
Kızıl mı , sarışın mı yoksa esmer kızlar mi daha çekici ve seksi ?
Bir kadının saçı kızıl olmuş ya da siyah, bir kadının gözleri şu renk olmuş yok bu renk olmuş, ten rengi şöyleymiş Yok böyleymiş vs. Önemli olan kadının kendine olan güveni, zekası, bakışları ve duruşudur.
Dünyanın en güzel fiziki özelliklerine sahip olsa da bir kadın, canım ya da basit bir tip olursa sadece gecelik arkadaş sıfatına girer. Önemli olan saydığım özelliklere sahip olup, olmadığıdır.
Üzerinde uzunca düşünmemi sağlayan, diğerleriyle büyük ölçüde arasında fark olan, beni gerçek anlam da etkileyen kişi esmer, bu nedenle esmer demem gerekiyor. Tek bir kuşku ve tek bir endişeye düşmeden, en büyük kesinlikle.
Hepsinin de güzeli var, çirkini var. Bu fotoğraflara göre: Sarışın>Kızıl>Esmer ama Adriana Lima da bu sarışın kızdan iyi mesela ya da Megan Fox ya da Dasha Dereviankina ya da Rihanna vs.
En İyi Cevaplar