Dogal kumral saçı
encrypted-tbn2.gstatic.com/images

Bu kızın fiziği güzel mii sorusuna cevabım Harika sadece göğüsleri çok küçük ama fiziği çok başarılı yüzüde güzel o yüzden genel olarak 10 puan
Yüzü güzel o yüzden iyi duruyo ama yüzü kötü olsaydı kimse dönüp bakmaz bile.
Yuh bu kiyafetlerle bikemi baya seksi duruyo yani ben bile donup bakarim ahshsh sen bakmazsan yani bilemedim XD
Yuh ilk olarak kiz 20 li yaşlarda ikinci olarak cok fazla göğus oluncada 40 yaşinda hatice teyze vucudu oluyo ona bakilirsa hani simdi benzetme yapacaksak yani. Ayricada valla fethiyede antalyada goruyorum rus kizlarin nerdeyse hepsi balerin gibi mubarek zapzayif ama senin yaşlarindakiler baya baya bakiyo yani hic 15 yas falan demiyi o an hani
Bence sen vucut falan calismissinya onun edasiyda boyle fitness yapan gelişkin vucut tarzlarina bakiyosun kizlardada ozenti olmus belkide sende ama mesela bundan 10 yil sonra 29 yaslarinda bu seferde bu kizlara bakmaya baslarsan ozaman hani sasirmam yani yas ilerledikce tam tersi oluuo nasi bir gariplikse insallah hep kendi goruşunde kalirsin yani
Bana benziyo tipi dkkflfl
Cevap
10Cevap
Yüzü ve ten rengi güzel
Minyon olması iyi
Güzel fiziği var
Sarı saç beyaz ten tamamdır
Yok aslinda kız resimde turuncu gibi saçlı sarı degil :D ama onu gectim gercek sacı dahada koyu kumral yani dip boyasi gelince hayallerin yıkılırdı ahaga gercek saci boyleymis
encrypted-tbn2.gstatic.com/images
Sen hangi renk saçı tercih ederdin ama dogal kalsinmi derdin acik renk halinimi yap derdin merak ettim cunku mesela erkeklerin yarisi kumral sac hayrani diger yarisi hatta daha fazlasi sari ve turuncu sac hayrani :D
Bana göre fazla ince.
Sana göre derken sen cokmu irisin shsh
Bence çok hoş ve sevimli
Mükemmel 👍
guzel
Harika
İdeali bu
Güzel
Mükemmel hemde :)
Kız her türlü güzel:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar