+1 yılHer renkte güzel olunabilir. Esmerim ve hiç beyaz tenli olmak istemedim. Gözlerim bal rengi ve hiçbir zaman mavi ya da yeşil gözlü olmak istemedim. Saçımı hiç boyatmadım ya da hiç lens takmadım. Kışın saçlarımı daha koyu renkli ve tenimi daha açık renkli göstermeye yönelik bakım yapıyorum; yazın da, saçlarımı daha açık renkli ve ten rengimi korumaya, daha koyu renkli göstermeye yönelik bakım yapıyorum. Doğalımı takip ediyorum aslında çünkü gerçekten kışın ten rengim açılıyor ve saç rengim koyulaşıyor, yazın da ten rengim koyulaşıp saç rengim açılıyor. Bu değişimi seviyorum. Kendimi sürekli aynı görmekten hoşlanmıyorum bu yüzden ileride bir dönem lens takabilirim, bir dönem saçımı boyatabilirim, spor rutinimi değiştirip vücudumu bir parça değiştirebilirim, şimdi istemediğim bir şeyi o zaman değişiklik olması için isteyebilirim ama ben her türlü benim ve her türlü güzelim. Herkesin kendi olduğu zaman güzel olduğu gibi...
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler Dünya çapında en güzel bulunan ırk Slavlardır. Bu yüzyıllardır değişmemiştir. En büyük kralların bile Oralardan aldığı cariyeler vardır. Güzeller yani. Kaldı ki bana kalırsa hala en güzeller Rusya taraflarından çıkıyor.
Esmerler güzel olmaz diyemem. Çok güzel esmerlerde var. Ben Jessica Alba'yı falan çok beğeniyorum.
Ama bir Miranda Kerr, Megan Fox, Scarlet Johansson değiller benim için...10 Yorumla
Yürüyen ego yapmışlar... öyle tatlı sarışınlar, kumrallar, beyazlar var ki.. rihanna ile yanyana gelseler, zatı alileri öcü gibi kalır 😂
İşte bu tür egolukta zirve yapmış açıklamaların altında hep derin bir kıskançlık vardır
(By. qolokisp)
Ve son olarak rihannaya en etkili cevabı ‘kadın’ı baştan yazan Marilyn Monroe, bakışları ile versin...
164 Yorumla- +1 yıl
Marilyn Monroe saçlarını sarıya boyatmış bir esmerdir şekerim.
- +1 yıl
Yaşınızın insanı olun azıcık yav. Görüşün altına bir cümlelik yorum yaptım ergenvari zihniyet zeka cümleleri
- +1 yıl
@Çaykovskiii Sizin cümleniz daha ergence olduğu için seviyesine inmeye çalıştım. Attığınız fotograftan utanın yalnız. Bu saç kül sarısı. Buna SİYAH diyorsanız ki siyah dahi olsa esmer olmaz. Esmerlik dediğim gibi ten rengindedir ama bu saç siyah bile değil. KÜL SARISI. Çok cahilsiniz ya. Çok güldüm :D
- +1 yıl
Kül sarısı mı 😀
Şimdi de bunu çıkarttın. Arkadaşım ten ve saç rengi aynı Dna profilinden gelir. Senin gibi ucuz boya numaralarından bahsetmiyorum yani. - +1 yıl
@Çaykovskiii Ten rengi ve saç engi aynı DNA profilinden gelir diyen sana da bir gönderme yapayım. Ten rengi beyaz saç rengi siyah olan bir adamın çocuğu sarı saçlı beyaz tenli olabilir. Anne yarafında SARI SAÇ geni varsa. Ya da tam tersi. Fen Lisesi mezunu olsan bilirdin ama anladığım kadarıyla ilkokul tersin :)
- +1 yıl
Ne alaka Bulgar göçmeniyim 😀
Senin gibi konudan konuya atlama saçma salak fikirler psikiyatrik bir rahatsızlığın belirtisi - +1 yıl
Saglıkçıyım şekerim ben o sulara hiç girme 😀
- +1 yıl
Fen lisesi mezunuymuş ahahah
- +1 yıl
Sen beni bir ara tehtid etmiştin ben avukatım vs. Sonrası ne oldi hatırla istersen
- +1 yıl
*oldu
- +1 yıl
@Çaykovskiii koşuuuuunnnn kuz kavgası var 😂😂😂
- +1 yıl
Engellemedim ailem hukukçu diye konuşmuştuk hatta sonra canimli cicimli yazmaya başladın fos hukukçu seni
- +1 yıl
@Çaykovskiii Oha yok rtık saçmalama ben asla geri dönüş yapmam canımı cicimi sansürlemiştir. Yalancı seni bul da SS at ben asla öyle geri dönüşler yapmam ki benim belgelerim var mezuniyetimin tatlım. Kadıköy Yıldırım Hukuk Bürosunu ara telefona ben bakacağım. Şimdi ara bakalım kim gerçekten avukat kim değil. Aptal ya.
- +1 yıl
Adını ver
- +1 yıl
Dolandırıcı palavracı bu boş sıkıyor.
- +1 yıl
Avukat ağzı mı var sende ailem hukukçu benim
- +1 yıl
Ahahah
- +1 yıl
Hukukçu nasıl olur biliyorum yani. Hangi hukukçu suç olduğunu bildiği halde burdan hakaret eder?
- +1 yıl
Hadi bakalım geçen sefer uğraşmadım senle bu sefer hukuki yollarla uğraşacağım. Her yorumunda bir hakaret ve aşağılama var.
- +1 yıl
Tutturmuş burdan avukatım avukatım. Hani nerde. Enayi sanıyor insanları.
- +1 yıl
Ks yönetim bile kaldırdı görüşünü hukuk ne yapar
- +1 yıl
Bu görüş e gelen ilk 2 yorumun kaldırıldı.
- +1 yıl
Sen git dünyadan bihaber üyeleri kandır bana sökmez bunlar
- +1 yıl
@Çaykovskiii Tamam canım boş yapma burada eğer işi mahkemeye taşıyacak olursam site yorumlarımı geri getirir bellekte saklanıyor hepsi. Karşıma geçip ağlama. Arıyorsan ara şikayetini ediyorsan et, babanla görüştürüyorsan görüştür bizim kodlarımız var inanmıyorsan babana kodumu da veririm doğrulumu teyit ettirir. Anladın mı?
- +1 yıl
Önceki hesabımdan bana özür diletmeye çalışıyor. Şu madde bu madde.. ailem hukukçu deyince nasıl kapattın klavyeyi hatırla
- +1 yıl
Seni şikayet edeceğim kesin. Hiç merak etme
- +1 yıl
Hadi ordan
- +1 yıl
Sen en fazla bir hukuk bürosunda sekretersin
- +1 yıl
Arayacağım bulamadım hukuk bürosunun internet linkini atar mısın
- +1 yıl
İki avukat görünüyor isimlerini buraya yazmayacağım. Özel numaralarından ulaşacağım. Seni de şikayet edeceğim
- +1 yıl
Ben seni ailemle neden görüştüreyim pardon. Birşey kanıtlamak isteyen sensin.
- +1 yıl
Ordaki avukatlar aracılığıyla belki sen hakkında şikayette bulunurum teşekkür
- +1 yıl
Akşam bu konuyu açacağım zaten sen hiç merak etme.
- +1 yıl
@Çaykovskiii Ya neyse canım bak gerçekten işim var birazdan gelecekler zaten. Bende birazdan yemeğe çıkacağım istediğin yeri istediğin kişiyi arayabilirsin. Bak sana yol da göseriyorum internette Siber suçlar vardır ss alır oraya yollarsın anladın mı? Direkt adliyeden almıyorlar internet olaylarını yani biraz bekleme süreci oluyor. 3-6 ay kadar sonra sana kabul edilip edilmediğine dair ulaşırlar. Neyse zaten bunları ailendeki HUKUKÇU biliyordur. Çıkıyorum ben diyeceklerin var mı?
- +1 yıl
İyi bakalım
- +1 yıl
Bitti mi kız 😂😂 ne güzel izliyorduk
giphy.com/gifs/film-80s-cinema-CYkaO7FxmevZK - +1 yıl
Olmadık vakit arayacağım büroyu o zaman gör sen
- +1 yıl
@Çaykovskiii İyi de olmadık vakit benim olacağım ne malum. Sürekli büroda değiliz ki. Genelde sabah saatlerinde boş oluyor 3den sonra yoğunlaşıyoruz yani. Oyuncak değil bu işler. Benimde her zaman boş vaktim olmuyor. Özellikle 2 ay sonra hiç olmayacak. Yani büroyu ansızın aradığında ben bakamam telefona muhtemelen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbütün kadınlar güzeldir sizler olmasanız bu dünya çekilmezdi hepiniz mükemmelsiniz.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen beyaz ten seviyorum. Beyaz ten ve kumral saç👍👍
20 Yorumla
+1 yılPalavra. Ben de esmerim sokağa çıksak tipim sürüsüyle kadın çıkar sarışınların ayrı bir havası olduğu gerçek
21 Yorumla- +1 yıl
Rihanna sen bir siyahisin anam
+1 yılAteş gibi hatunsun Riyanya, Gençliğimiz pon de replayle geçti ah çekerek, şimdi hüseyin kağıt dinliyoruz tek kaşlı manita kovalıyoruz. Olsun onlar da esmer netekim😂
00 Yorumla
+1 yılHer esmerlik her kıza yakışmaz. Sarışınlar daha dikkat çekici bence. Her yer esmer kız dolu
30 YorumlaLanet zenciye bak 😄 sesin olmasa dönüp kimse yüzüne bakmaz kendini ne sanıyorsa artık
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Rihanna bu cümleyi kuralı yıllar oluyor. Rihanna gibi esmer olmak var bir de çingeneler gibi esmer olmak var.
10 Yorumla
+1 yılHayır, Sarışın, kumral, beyaz tenli.
Esmerlerin götü güzel oluyor genelde. Başka türlü de giderleri yok.00 Yorumla
+1 yılO zaman ben çirkinim, esmer değilim.
Her tenin ayrı bir güzelliği var yeter ki alımlı ve bakımlı olsun.00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ırkını savunması bencillik olsada normal ama güzellik tek bir şekilde ölçülmez. Bütün olarak değerlendirilmeli, bunun rengi olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır. İstisnalar olabilir rihanna gibi. Kendisi esmer güzeli olduğu için bütün esmerlerin güzel olacağını zannediyor. Egoist.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz ten bana daha cekici geliyor ama kadin kendi yasadigi yere gore hakli..
10 Yorumla
+1 yılEvet esmerler hoş ve çekicidir.😎😉
Rihanna da güzel bir kadın..10 Yorumla
+1 yılRihannayı severim ama katılmıyorum rihanna sevdiğim tek siyahi ve esmer özellikle kadınlara hiç yakışmıyor iticiler (kahkaha tufanı)
00 YorumlaOnu bilmem ama sarisinlardan daha egolu olduklari belli
21 Yorumla- +1 yıl
Ayn knk
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsmer olup da gerçekten çok çekici olan az kadın gördüm ama sarisinlarin neredeyse hepsinin bir çekiciliği var
30 Yorumla
+1 yılGüzellik algısı görecelidir, bu görüşe hiç katılmıyorum
20 YorumlaBencede. Bıktım şu sarışınlar çekici olayından 😜😜😜
00 YorumlaHafif sarışın biri olarak esmerler bana göre de bir adım öndedir.
00 Yorumla
+1 yılGüzeli de var çirkini de. (Rihannayı hoş bulmuyorum.)
00 YorumlaDediği doğru ama nedense kendisi için aynı şeyi diyemicem yaa.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılKara üzüm habbesi
Le le le le canım
Gönlüm sevmez herkesi
Esmersen güzelsin 🤣00 Yorumla
+1 yılRihannanin çoğu düşüncesi çok mantıklı geliyo bana buna da katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılBence beyaz ten çekici bide renkli olmasa bile açık kahve rengi göz
00 YorumlaRihanna esmer değil, melez sanırım. Bu Latin ten rengi çok güzel.
00 YorumlaHaklı değil bana göre. Her esmer kadın çekici değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKatılmıyorum. Çünkü;tamam belki Rihanna güzel olabilir. Ama o zaten ünlü ve istisna. Çoğunluk onun gibi değil. Sarışınlar ve kızıllar daha güzel, ve mavi ya da yeşil gözlü olanlar..
10 Yorumla
+1 yılBeyaz ten herzaman icin en guzeli istersem bronz olurum zaten ama esmersen beyaz olamazsin
00 YorumlaBizim eskiden mahallede çingeneler de vardı esmerlerdi at hırsızına benziyorlardi
00 Yorumla
+1 yılbir rihanna değilsen tabi ki hayır değildir yaşlanınca çok çirkin oluyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenin de ayrı bir çekiciliği mevcut, bunu göz ardı edemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılEvet şu kadının güzelliğine baksana yemin ederim karşımda dursa hiç sıkılmadan izlerim
00 Yorumla
+1 yılHer esmerde her sarışın ve mavi gözlü gibi güzel değildir.
00 YorumlaEsmerler bana güzel gelmesede bu kadının gideri var
00 Yorumla
+1 yılEvet çekici ve eger ki bu rihanna ise ayrı bir çekici..
10 Yorumla
+1 yılİyi de rihanna güzel değil ki ama dediğine katılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok doğru söylemiş 😂
https://i.hizliresim.com/k6XZZq.jpg01 Yorumlabir bayan olarak rihannayi cok Seksi buluorm erkklern gozunden bakmya hic gerk yok bu durumda :)) bn kumral yesl gozluyumama olsundu sana katilioruz rihanna 😂
00 YorumlaBeyaz tenlı sarışınlar varken 😂😂😂bıraz komık olmuş
10 Yorumlasöz konusu Rihanna kendisi çekici bir kadın olduğu için bunu rahatca söyleyebilir.
00 Yorumla
+1 yılHer esmer güzel olsa esmer şekerde güzel olurdu sanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle katılıyorum ya ne demişler sarışının adı esmerin tadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi de renkli gözlü. Renkli gözlüysen güzelsin dir
00 YorumlaTurkiye'de dogrudur. Esmer kizlar sarisinlara kiyasla cok daha guzel. Ayni zamanda cok daha sirinlerdir.
00 YorumlaHerkes rihanna gibi esmer değil ama esmer var bide esmer var güzel herşekilde güzel ten renginin önemi yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın haklı dağılalım
20 Yorumla Suriye'liler bunu beğendi..
21 Yorumla
+1 yılBana göre değil, erkeklere göre Evet 😂😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılHer kadın birer çiçektir 😀
22 Yorumla- +1 yıl
Amaçsızca "Kadın, kadındır çiçek babandır." Diyesim geldi 😂😂
- +1 yıl
@mellodyyy_7 😂 çiçek olmak güz el
Hanı bu cümledeki için kelimesi
10 YorumlaEsmer kadinlar cekici sarisin kadinlar tatlidir
10 Yorumlabu esmer değil ki siyahi ya
10 Yorumla
+1 yılEwt tabikisi cunku bende esmerim 😂😂
10 YorumlaHayır. Kumrallar çok daha güzeller.
00 Yorumla
+1 yılBence kadının ahlaklisi güzeldir
00 Yorumla
+1 yılNe alakaymış ten rengi
00 Yorumla
+1 yılYani bence de esmerler daima bir sıfır öndeler.
00 Yorumla
+1 yılHepsi değil her renkten güzel olan var
00 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum.
#evilschild00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılOnun kendi rengi güzel
Onu dışında esmer sevmem00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar